2018. október 8., hétfő

Mai ügyeletes gyógyszertár

Egri gyógyszertárak nyitvatartási rendje. Ma, holnap, holnapután, térképpel, már mobilon is! December 25-én, valamint 26-án kizárólag a 0-órás nyitva tartású, az ünnepnapokon is nyitva tartó, valamint az ügyeletes gyógyszertárak. Gyógyszertár -kereső.


Kulcsszó: (pl. irányítószám). Itt megtudhatja, melyik gyógyszertár van nyitva éjjel-nappal. Amúgy sem árt tudni, mikor melyik patika az ügyeletes , mert bármikor szüksége lehet rá. Tájékoztató a ceglédi közforgalmú gyógyszertárak ügyeleti rendjének változásáról.


Mai ügyeletes gyógyszertár. Marcaliban működő gyógyszertárak és nyitvatartási idejük:. Az aktuális ügyeletes gyógyszertár az alábbi linkeken kereshető:. KISKUNHALAS, EÖTVÖS utca 3. Település neve: SZOLNOK.


Az ügyelet a legtovább nyitva tartó gyógyszertár zárásakor kezdődik. A pécsiek az ünnepek alatt sem maradnak ügyeletes patika nélkül! Mutatjuk, hol a segítség, hol van ügyelet a Balaton körül. Ezen az oldalon találja a nagykanizsai ügyeletes gyógyszertárat , megtekintheti a jelenleg (vagy a kért időpontban) nyitva tartó gyógyszertárak listáját, . A hajdúszoboszlói gyógyszertárak heti ütemezéssel látják el az ügyeletes nyitvatartást, amennyiben az aktuális nyitva tartási időn kívül lenne . Orvosi ügyelet (gyermek): hétvégén és hétköznapra eső munkaszüneti napon a Makó, Hollósy.


Veszprémi gyógyszertárak ügyeleti beosztása. Benu-Zalár Patika – Eger, Zalár utca 9. Körtvélyesi Fiókgyógyszertár. Gránátalma Patika Március 29. Minden vasárnap, így április 12.


Fekete Sas Patika Április 2. Városi felnőtt háziorvosi ügyelet. GYÓGYSZERTÁRI ÜGYELET SOPRON VÁROS TERÜLETÉN. Nagykanizsa, Szekeres J. Az ügyeletes gyógyszertárak hétfõtõl-péntekig zárt ajtók mellett este óráig kiszolgálják a lakósságot sûrgõs esetben.


Szombat zárástól hétfõ nyitásig az . Hétköznap ügyelet nincs! A gyógyszertári ügyelet rendje. Celldömölkön szombaton 12–óráig és vasárnap 7. Kiscelli gyógyszertár , Kossuth u. Továbbra is négy gyógyszertár látja el az ügyeletet.


Gádor Patika és Poliklinika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések