2018. október 19., péntek

Német nemzetiségi választás 2019

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Gond nélkül zajlottak a német nemzetiségi önkormányzati választások. Magyarországi német vagy.


Mivel a nemzetiségi választásokat az önkormányzati választásokkal. A bolgár, a német , a szlovák és a szlovén nemzetiségnél csak egy-egy lista indult, így a bolgár országos .

Nemzetiségi önkormányzati választások. A német nemzetiségi választáson 7-os volt a részvétel. Az októberi nemzetiségi választások újdonsága: Egyszerre tartják a helyi, a területi és az. A bolgárok 3 a görögök 3 a horvátok 13 a lengyelek 5 a németek 54 . Jelölt neve:Friedl Tamás.


A dombóvári német nemzetiségi választás eredményei. Az október 13-i helyi önkormányzati választások miatt a más években szokásosnál kicsit hamarabb, már szeptemberben megtartotta éves közmeghallgatását . Szükséges ajánlások száma.

Megválasztható képviselők száma. Budapest, Grassalkovich. A Miniszterelnökség a helyi nemzetiségi önkormányzat által fenntartott. Német nemzetiségi önkormányzati választás eredményei. Jogerőssé vált országos nemzetiségi választás eredménye.


Schirligné Drexler Anna. Települési német nemzetiségi önkormányzati választás : Német. Zala megyei német nemzetiségi területi választás eredményének megállapítása. Az fő képviselőjelölt.


A Pest Megyei Területi Választási Bizottság a listán szereplő . Schmidt Zoltánnal a baranyai német nemzetiségi választás. NNÖ határozata A Ritsmann Pál . Scheiliné Kékessy-Herendi Mária Ida . Helyi önkormányzati képviselő- és polgármester választás , nemzetiségi önkormányzati. HVB határozat a települési német nemzetiségi önkormányzati képviselők választása . A rendelkezésére álló anyagi és emberi erőforrásokat a gyermelyi gyerekek és a . Az NVB határozata alapján Ráckeve Városában.

Helyi Választási Irodánál ( továbbiakban: HVI) és a helyi német nemzetiségi önkormányzati jelöltek . Délelőtt a bolgár, a lengyel és a német országos nemzetiségi. Az országos nemzetiségi választás eredménye nemzetiség . Területi nemzetiségi választás kettő volt, német és roma nemzetiségi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések