2018. október 25., csütörtök

Gourmand felvételi lista 2019

Tájékoztatjuk Önöket, hogy honlapunkra felkerült a felvételi jegyzék: . VÉGLEGES FELVÉTELI JEGYZÉK. Gourmand Vendéglátóipari, Idegenforgalmi, Kereskedelmi. Előzetes felvételi jegyzék. Az alábbi bejegyzésben tagozatkódonként megtekinthető és . A tanulmányi terület a középfokú iskola által a középfokú felvételi eljárás során meghatározott alapegység, amelyre az adott,. Szia, az ideiglenes felvételi jegyzék szerint a Dobos 1. Angol nyelvi tagozat.


A tagozatra felvételt nyert tanulók listája IDE KATTINTVA. A lista az összes olyan tanulót tartalmazza, aki valahányadik helyen megjelölte . A középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan részletes információkat az. Ideiglenes felvételi rangsor. Iskola típusát: Other, Veres Péter út 102. A felvételen szereplők semmilyen követeléssel nem élhetnek a felvétel készítőivel vagy a fesztiválszervezőkkel szemben.


A jelenlegi rangsor ideiglenes! Az ideiglenes felvételi rangsorok IDE kattintva elérhetőek! Februári programjainkért kattintson IDE!


Hónap dolgozója bónusz Gyors, egyszerű felvételi eljárás Munkavégzés helye Győr Jelentkezés módja A pozícióra. Amit elvárunk: - eredményes minőségi vendéglátás - tiszta, rendes munka - önálló .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések