2018. október 15., hétfő

Értesítés letiltása

Válassza ki, hogy letiltani vagy engedélyezni szeretné az értesítéseket:. Hogyan működnek az értesítések? A Chrome alapértelmezés szerint figyelmezteti Önt olyankor, amikor egy webhely, alkalmazás vagy bővítmény értesítéseket . Egy weboldal nem küldhet úgy push értesítést , hogy annak ne.


A Letiltás menüben azokat az oldalakat láthatjuk, amiket kézzel tiltottunk le. Egyszerűen engedélyezheti vagy letilthatja az értesítéseket és beállíthatja azok megjelenését. Weboldalak asztali értesítésének kezelése és letiltása. Persze gyorsan elérheti azt a szintet, amikor már túl sok értesítés érkezik. Ha vissza akarsz térni a régi jó időkbe, mikornem kapott ilyen sok értesítést , nos, akkor is.


A jó hír az, hogy az értesítések letiltása olyan böngészőkben, mint a . Nem kérek push értesítést : Egyáltalán nem küldünk push értesítéseket. Az értesítések kikapcsolása egy alkalmazás vagy értesítéscsoport esetében: Legyintsen balra egy értesítés vagy értesítéscsoport felett, koppintson a Kezelés. A telefonszám vagy a kontakt letiltását követően továbbra is hagyhatnak Önnek hangpostaüzenetet, erről azonban nem fog értesítést kapni.


SMS vagy hívás esetén . Baleseti értesítések letiltása. Ha letiltja a baleseti értesítéseket, a készülék nem küld SMS-értesítéseket az észlelt balesetekről. Az értesítéseket bekapcsolhatod az összes beszélgetésre vagy csak egyetlen beszélgetésre vonatkozóan.


Másik lehetőségként engedélyezheti a korábban letiltott frissítéseket, ha bizonytalan időre. Sikeres frissítésről szóló értesítés megjelenítésének letiltása – A . Nem rég újratelepítettem a Chrome-ot és azóta az a problémám, hogy minden létező weboldalról amin már egyszer jártam, értesítést. No Push - A push értesítések letiltása , de az alkalmazás megnyitásakor továbbra is. Beérkező levelek mappába érkező e-mailek indítanak értesítést.


Amennyiben még nem töröltük a legutóbbi értesítést , akkor azt hosszan megnyomva is az app adatlapjára jutunk. Firefox böngészőben van lehetőség az értesítések tiltására, vagy engedélyezésére. Erről szól ez a rövidke. Amennyiben minden értesítést meg kíván jeleníteni a zárolt képernyőn, beleértve a bejövő e-mail.


Az összes hang és csengőhang letiltása a hívás kivételével. Ha értesítést kap az Android 9. Pie-ről, amelyet nem szeretne, nyomja meg. F-Secure Client Security for Windows : Megadhatja, hogy megjelenjenek-e a tűzfal-figyelmeztetések előbukkanó ablakai.


Nyomtató állapotértesítése kombinált mező beállítása pedig Letiltva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések