2018. október 12., péntek

Esl mneb pubg

Az MNEB PUBG bajnokságában hétről-hétre nyílt selejtezőkön mérkőzhetnek meg a magyar csapatok, hogy továbbjussanak a zárt selejtezőbe, melyen . World leading platform for esports. Kapjátok össze a csapatot és mutassátok meg, hogy ti vagytok Erangel és Miramar legjobbjai! Az MNEB főszervezője a Magyar E-sport Szövetség, partnerei az Esportmilla, az Esport a GameStar, a PlayIT és a Red Bull, távközlési támogatója a Magyar . Liga bannok és büntetőpontok a MNEB -en kívül. Counter-Strike: Global Offensive. Forduló Legszebb Pillanatai.


KH MNEB SPUBG - 2. Please give a warm welcome to our newest PUBG player, Gajd1e Rift Esports formal. ESL Play PUBG Squad MNEB. A ​ MNEB - PUBG osztályában​ bajnokságban a tavaszi.


Délelőtt elrajtol a PUBG Fantasy Battle Royale! Tegnap este elrajtolt az MNEB második szezonja, elkezdődtek a szokásos esti CS:GO meccsek. Series: Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság MNEB.


Az MNEB játékairól kezdőknek - miért érdemes követni a CS:GO,. Team Server-Forgelogo std. KH MNEB SPUBG - forduló - pontgyűj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések