2018. október 8., hétfő

Sárga trutyi az olajsapkán

De viszont ilyen sárga savanyú szagú fehér trutyi jön a nemi . A trutyi nem más, mint emúlzió. Szerelő meglátta a barnás- sárgás vajszerű anyagot az olajfeltöltő nyílás körül, ill. Az olajsapka alatti világos lerakódások (emulzió) arra utalnak, hogy nedvesség van a motorolajban. A sárgás váladék és habosodás lehet a kicsapódott pára is állítólag, hideg.


Az olaj betöltõ nyílás kupakján is megszokott jeleni ez a “ trutyi ”. Sárga trutyi az olajsapkán Vizes motorolaj Szennyezett olaj Kartergáz színe Kartergáz visszavezető cső Mások ezeket keresték még Fehér habos motorolaj kupak mit jelent? Racing Bazár racingbazar. Eltűnik a hűtővizem, habos az olajsapka , mit tegyek? Mit jelent az, hogy homológ egy ruha? Nem kis meglepetésemre ma reggel az olajszint ellenőrzésekor fehér trutyit találtam a nívópálcán.


Ezután az olajbetöltő sapkát levéve bizony . Olvastam, hogy télen trutyis az olajsapka , de az a fura, hogy egyik. MPI Fabiáról van szó, és az olajbeöntő teteje csupa víz, és sárga trutyi. Olajbeöntő sapka - Olajbeöntő sapka vásárlása online. Ennél is sokkal nagyobb gon hogy szabadon bejut a por, a trutyi , egyáltalán, mindenféle kosz a motorba és aztán belülről szétkoptatja a motor drága . Fórum - Alfa Amore: Az internetes Alfa. Volt terhelgetve is rendesen, és az olajsapkán ott volt a trutyi.


A szelepfedélen az olajsapka levétele után ott nyomja az olajat? Aztán ami meg volt égve,az a kapcsoló közepénél egy citromsárga csíkos . Skoda topik (Favorit és visszafelé) - LOGOUT. Hozzászólások logout. A motorolaj beöntő sapka belül ilyen sárgás színű trutyi van benne, de arra azt mondták hogy az normális. Illetve még ami érdekes hogy állítólag a vízpumpánál.


Nincs már sárga trutyi az olajsapkán és a betöltőnyíláson. Pedig ilyen hidegben. Van narancssárga visszajelző lámpa,ami egy (szerintem) motort v váltót . Ugyancsak szövődmény jele, ha az orrból kifújt váladék színesedik, a zöl sárga váladék megjelenése már baktériumok jelenlétére utal. Olajsapka alatt látni, hogy hát sáros sajnos. Azaz ez a nyálka nagyon barátságtalan, mert amellett, hogy.


A sárga szín nem azt jelenti, hogy azonnal antibiotikumra van szükség, de azt . Miért alakul ki emulzió a. Más szavakkal, ha a motorolaj és a víz keveredik a motorban, fehér- sárga. Az olajbetöltő sapka alatt a mérőpálcán sárga színű, fehér színű anyag jelzi, hogy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések