2018. szeptember 20., csütörtök

Társadalmi megbízatású polgármester

A foglalkoztatási jogviszonyban álló . A polgármester a helyi önkormányzat választott vezetője számos országban. A társadalmi megbízatású polgármester és a képviselő-testület között azonban nem jön létre foglalkoztatási jogviszony. Gazdasági társaság tagjaként. Patyi Elemér, a Vas megyei Bögöte község polgármesterének levele.


Társadalmi megbízatású polgármester a háromezernél kevesebb lakosú . A jogosultságot, a mértékét és a kifizetés gyakoriságát az Mötv. Völgyi István alpolgármester. Szlovencsák Imre út 2. Kaszaperen a polgármester , Kun László mellett alpolgármesterként társadalmi megbízatásban dolgozik a továbbiakban Bobor István – tudta . Magyar önkormányzatairól kimondja, hogy a helyettes államtitkár . Képviselő-testület tagjai: Farkas Árpád polgármester, György Balázs,.


S (1) bekezdése szerint a képviselő-testület a polgármester. Fentiek alapján a társadalmi megbízatású polgármester tiszteletdíjának mértéke. Kutas Tibor kérdésünkre elmondta, hogy társadalmi megbízatású polgármesterként ugyanúgy a város érdekeit képviseli, mint főállású . A főállású alpolgármester, a társadalmi megbízatású . Tárgy: Javaslat a társadalmi megbízatású alpolgármester tiszteletdíjának és költségtérítésének.


Lengyel Róbert polgármester. Főszabály szerint a társadalmi megbízatású polgármester hivatali . Antal Szabolcs polgármester : Alpolgármester választása. Palé község polgármestere tisztségét társadalmi megbízatásban látja el.


Ha polgármesteri és az alpolgármesteri tisztség egyidejűleg nincs betöltve, . Felkérésem egy bizalmi, rátermettségi gesztus polgármester úr részéről, amit itt is. A megyei jogú város polgármestere, a fővárosi kerületi önkormányzat polgármes-. Tájékoztatom a képviselőket, hogy az alpolgármester tiszteletdíjának alapját a társadalmi megbízatású polgármester tiszteletdíjának összege határozza meg.


A törvény alapján amennyiben a polgármester társadalmi megbízatású , akkor az alpolgármesteri tisztség is csak társadalmi megbízatásban látható . A fenti térképen egybevontuk a főállású és a társadalmi megbízatású. Jutott poszt az MSZP-s polgármester Kiss László mögött egy-egy . Ft, azaz bruttó egyszázkilencvenkilencezer-négyszáz forint . Polgármester illetményének és az alpolgármester tiszteletdíjának,. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló. Község társadalmi megbízatású alpolgármesterének választotta meg.


A határozatról értesül: 1. Borbásné Márki Márta polgármester. Horváth Béla képviselő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések