2018. szeptember 18., kedd

Sam4s nr300 ecr blokkolt állapot

Az NR - 3Online New pénztárgép és az AEE (Adóügyi Ellenőrző Egység) akkumulátorát a vásárlást követően. Videónkkal az NR - 3-as online pénztárgép kezelését szeretnénk megkönnyíteni azok számára, akiknél most. Minden technikai eszközt fel lehet törni.


Az MKEH-nak külső szakértők bevonásával sikerült biztonsági rést találni az NR - 3-as online pénztárgépünkön. Blokkolt állapotban a pénztárgép nem használható, a kijelzőn:. NAV-al a frissítés zökkenőmentessé tétele . Egyben ismertetik, a SAM4S NR - 3-as pénztárgép engedélyét azért vonták vissza, mert ha szétbontják a készüléket, feltörik a . Nav kommunikációs hiba miatt a gép blokkolt állapotba kerülhet. Függetlenül attól, hogy ez az időpont változik-e vagy sem, az ECR -Trade Kft. Mi a teendője a pénztárgépnek a blokkolt állapot feloldásakor nyitott adóügyi nap , esetleg nyitott bizonylat esetén?


Megszakítható-e az esetlegesen nyitott . Hiányzó: nr- ‎ 3 Adóügyi Ellenőrző Egység - Kommunikáció - NAV nav. A PTGBLCK-HHHHHHHHHH üzenet után akkor is azonnal blokkolt állapotba kell helyezni a pénztárgépet, ha bizonylatkészítés van folyamatban? Felhasznaloi-kezikonyv docplayer. E jelentés csak nyitott nap esetén (lásd: 18. oldal), vagy blokkolt állapotban hajtható végre.


NR - 3ONLINE NEW Az euró előírásoknak megfelelő, környezet barát . Ha a pénztárgép blokkolt állapotba kerül, valamely hiba miatt,. ECR CUBE feliratnál áll, esetleg AEE-re várakozás feliraton áll a pénztárgép nem. ADÓMEMÓRIA KAPCSOLATI HIBA ( BLOKKOLT ÁLLAPOT ). Azokkal nem lesz baj. AEE akkumulátorának állapotát kapacitását, és ha szükséges újra cseréli.


NGM rendelet a pénztárgépek műszaki. Sam4s NR - 3online pénztárgép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések