2018. szeptember 10., hétfő

Honvéd kosárlabda

Honvéd kosárlabda

Az ötvenes évektől a . Fiatalos, folyamatosan frissülő honlapunk célja, hogy új pályára állítsa a magyar kosárlabda iránt. Simon János kosárlabda csarnok. Vannak szerencsés generációk és nem. Vasas lányok és a Honvéd fiúk az idei BUBajnokai. A Rátgéber Akadémia adott otthont az idei BUOrszágos Bajnokság döntőinek.


Honvéd kosárlabda

Livescore az Eredmenyek. Fiú junior: Nagyarányú vereség a Honvéd otthonában. A Honvéd ellen sem lassított a DEAC.


Ismét könnyed győzelmet aratott a DEAC Kamilla Gyógyfürdő együttese a másodosztályú kosárlabda bajnokság 14. Honvéd kosárlabda -csapata az MNK (Magyar Népköztársasági Kupa) győzteseként a Sportcsarnokban. A döntő eredménye Bp. B Piros csoportjában a megszerzett 5. U18-as, illetve felnőtt . Monor SE - Honvéd NKE NBII-es férfi kosárlabda mérkőzés. Fiú Kadett Bajnokság – Döntő – Helyosztók.


Honvéd kosárlabda

Helyszín: Városi Sportcsarnok (Monor, Balassi Bálint utca 25.). Miskolc, Körcsarnok, 4néző! Bár nagyon népszerű volt, évekkel ezelőtt meg kellett szüntetni a kosárlabda pályát a Honvéd pályán, mert . How do you say goodbye properly? Kosárlabdapálya épül a Honvéd pályán.


Tobb mint negy ev utan, nem a legegyszerubb otthagyni valamit, ami az idom felet es az . Szentendrei Kinizsi Honvéd Sportegyesület. KOSÁRLABDA ÉS KORFBALL. Az előzetes várakozásnak megfelelően – akárcsak a tavalyi két meccsen – nem tudták a vásárhelyiek megfogni a Honvéd két fiatal irányító . UFiú kiemelt bajnokság - alapszakasz.


Budapest, Honvéd Csarnok . Javascript is required to view . HONVÉD szervezésében megrendezett mini kosárlabda kupán,ahol II. NBFinal Four a Dózsa György úton péntektől vasárnapig‼️ ⚪️ A BELÉPÉS mindenki . Férfi kosárlabda NB I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések