2018. szeptember 26., szerda

Kos horoszkóp 2019

Kos horoszkóp 2019

Olvasd el a napi kos horoszkóp mit tartogat számodra. Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus. A horoszkópból pontosan kiolvashatók a lehetőségek, és persze az akadályok is. Személyre szabott horoszkóp rendelés. A mai napon kialakul egy fényszög a Merkúr, a Neptunusz és a Hold között, a Hold pedig a Szűz jegyén . Az Oroszlán ma egy választ a múltban találhat meg, a Vízöntő feladhatja a büszkeségét.


Kos horoszkóp 2019

Kezdd el ezt a hetet sokkal gyorsabb tempóval, mint máskor. Nincs idő lazsálni, rengeteg a tennivaló, és még új feladatok is felsorakoznak . Kos – napi horoszkóp. Még az is lehet, hogy a mai napon a figyelmednek a fókuszában az anyagiak állnak. A pénzzel kapcsolatos . A Húsvéti ünnepkör, és azzal járó ténykedés inspirálóan hat rá átalakítja lelkivilágodat, . Napi Horoszkóp a Bien-en: napi, heti, havi és hétvégi horoszkóp. Mit tartogat a friss horoszkóp számodra?


Az év végéhez igazodva a befejezések és a lezárások . Születési dátumod alapján itt válaszd ki a csillagjegyedet. Együttérzés, a többi ember érdekeinek képviselete a legfontosabb számodra ebben a hónapban. Mások segítése – elsősorban hasznos . Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok!


Napi horoszkóp a csillagjegy számára. Rá fogsz jönni, mi a legjobb egy barátnőd számára. Vagy legalábbis azt hisze erre jössz rá. Persze az kérdés, hogy ez valóban jó-e az ő . Az állatöv hatodik jegye a Szûz.


Ez természetesen korántsem egy-egy alkalmi vitát jelent, hanem hónapok óta fennálló, akár napi . Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, . VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 18.) - NAPI HOROSZKÓP. HALAK (II. 19. - III.


20.) . Egész héten a Vénusz és a Mars trigonhoz közeli helyzetben halad előre. A Vénusz az utóbbi hetekben ráközelített a Marsra, de fokozatosan . A Kosnak lehetőséget sodorhat a sors az útjába, az Ikrek. Erre számíthatnak a csillagjegyek a következő héten - Horoszkóp április 13-tól.


Híresen nagy problémamegoldó képességed a mai napon sem. Olyasfajta rejtélyről sikerülhet ma lerántanod a leplet, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések