2018. szeptember 19., szerda

Ma történt balesetek

Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a Paks térségében történt baleset helyszínén. Halálos baleset történt.


Baleset történt az I. Mabisz: a távolsági ügyintézést segíti az e-kárbejelentő ( Ma.hu). Súlyos baleset történt csütörtökön a Soroksári úton. A városban péntek este halálos baleset történt.


Minden, amit baleset témában tudni érdemes. Három autó ütközött össze a 44-esen Kecskemétnél. Félpályán okoznak forgalmi akadályt a . Két közlekedési baleset is történt hétfő reggel Maros megyében: Görgénysóaknán egy személygépjármű belehajtott egy gázvezetékbe, a sofőr . Robbanás történt egy petőfibányai társasház felső emeletén.


Egy nap alatt csupán egy baleset történt Heves megye útjain. Nem történt személyi sérüléses baleset Heves megyében az elmúlt órában. Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök. Személyi sérülés szerencsére nem történt.


Hármas baleset történt Vásárhely közelében. Mindkét balesetben egy-egy ember vesztette életét. A kocsi vezetőjét feszítővágóval szabadították ki, de az életét már nem tudták megmenteni.


Kulcs és Adony közötti szakaszát ma délután egy közlekedési baleset miatt. Országos Mentőszervezet (OMSZ) Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltségének . Kétsoprony külterületén és Orosházán balesetnél helyszíneltek, Vésztőn ittas járművezetés. Szerdán két személyi sérüléssel járó baleset történt a megyében. Meghalt egy férfi, aki autójával busznak ütközött a 10-es főúton Piliscsaba és Pilisjászfalu között kedd délután.


Az érintett útszakaszt lezárták - közölte a Pest . Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M30-ason, mentőhelikoptert is hívtak a balesethez. Délután óra körül történt a baleset , elsődleges információink szerint . Anyagi káros baleset történt Hatvan közelében. BALESET - A félpályás útlezárást követően már ismét zavartalan a forgalom az M3-as autópályán. Durva baleset történt Szászrégen és Maroshévíz között. SMURD-helikopterrel szállítottak egy sérült gyermeket a marosvásárhelyi sürgősségi kórházba.


Fájó szívvel emlékezünk Takács József halálának 3. Virágot viszünk egy néma sírra, de tudjuk, hogy Őt már nem hozhatjuk vissza! Több hektáros tűzesethez is riasztották megyénk tűzoltóit szerdán. Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések