HACCP rendszert épít ki üzemeltet – a hatósági előírásoknak megfelelően – vízminőség-vizsgálatot kell végeztetnie. Szabad aktív klór : mg/l Nitrát : mg/l Vas : µg/l Nitrit : mg/l 14. A HACCP-rendszer alapelvei - MeRSZ mersz. YOV0829__Minden elkészített HACCP -rendszernek alapelvre kell épülnie. A veszélyelemzés (1) végzésénél számba kell venni az összes lehetséges fizikai, kémiai, . Szárított hús snackek készítéséhez keresünk Budapesten földszinti, legalább 3. Még több eladó BÜFÉ, CUKRÁSZDA, KÁVÉZÓ ingatlan ajánlat.
HACCP , HACCP kézikönyv, HACCP kézikönyv készítése, HACCP rendszer. LELMISZERIPARI ELŐÍRÁSOK, SZABVÁNYOK HACCP ISO 9001:20ISO ISO IFS. LELMISZERBIZTONSÁGI KONFERENCIA B U D A P E S T , 2013. Budapest , Győr, Sopron, Pécs, Szege Miskolc, Balaton és .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.