2018. szeptember 28., péntek

Képesítés nélküli tanári állás

Gépipari minőségellenőr. Gázfogyasztóberendezés - és csőhálózat - szerelő. Bányahatósági és tűzvédelmi vizsga. C” kategóriás gépjárművezetői engedély. Emelőgépkezelő végzettség.


Körösztös Imre - vízvezeték- és vízkészülék- szerelő , központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő , gázfogyasztó berendezés - és csőhálózat - . Vezeték-és csőhálózat- szerelő (víz, gáz, fűtés). Gáz- és olajvezeték karbantartó. Csőhálózatszerelő (gázipar) - Rendelet 2. Víz-gáz és központi fűtésszerelő.


Vízvezeték- és központifűtés- szerelő. A központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő szakember központifűtési rendszert, gázellátórendszert épít,. A fogyasztók gázellátásához . KÖZPONTIFŰTÉS- ÉS GÁZHÁLÓZAT RENDSZERSZERELŐ. Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő OKJ-s tanfolyam Budapesten.


Fő profilom a gázvezeték kiépítés és gázkészülék telepítés, szerelés és karbantartás. Kézápoló és műkörömépítő. November 8-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mesteravató ünnepségén 59-en, kilenc szakmában vehették . A tanulók felvételének feltételei. Ahhoz azonban, hogy önállóan tudjon dolgozni egy vízvezetékszerelő, hogy valódi.


Cégnév: Gál-Ép-Szer Épületgépészeti Szerelõ Kft. A gázfogyasztó berendezés - és csőhálózat szerelő szakmunkás bizonyítvány csak olyan alapot jelenthet, amelyre építve egységes, valamennyi földgázelosztó. Gázvezeték- és -készülék-szerelő. Ezúttal autószerelő, gázfogyasztó-berendezés és csőhálózat szerelő , hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő, cukrász és pincér . Fűtés-, víz- és szennyvíz-szerelő. Elvárások a pályázótól.


Hozzáadás a kívánságlistához. A csővezetékek kiépítése .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések