2018. szeptember 11., kedd

Cukrászüzem kiadó

Alacsony rezsivel rendelkező helyiség, hosszútávra kiadó. A bérléshez havi kaució szükséges. Vendéglátó egység Baja. A strandot és az Aranyhíd.


Feneketlen tó szomszédságában üzlethelyiség kiadó vendéglátó egység részére. Budapest kiadó vendéglátó egység. Strandi étterem jó helyen!


VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG BALATONEDERICSEN. Ingatlan alapterület: 85m 2. Az ingatlan a város nyugodt, csendes . Az ár TARTALMAZZA az iroda rezsiköltségét is. Jelen állás szerint a szomszéd telken egy forgalmas vendéglátó egység építésébe kezdtek amely szintén növeli. Eladó és kiadó , Eladó, Kiadó.


A Dining Guide TOP 1Étteremkalauz legjobb vidéki cukrászdákat felsoroló idei listáján egy tihanyi és egy balatonfüredi vendéglátó egység. Kiadó budapesti vendéglátó egység hirdetések folyamatosan frissülő gyűjteménye. Keressen oldalunkon és kérjen visszahívást a hirdetőtől! FA MENTES INGATLANKÖZVETÍTŐI DÍJ! Ajka belvárosában központi helyen kiadó 216nm-es utcafronti üzlethelyiség.


A vendéglátóhelyek csak házhoz szállíthatnak, helyben vásárlásra nincs lehetőség. A Kormányrendeletben foglaltakon túlmenően – az ott . Szállítási szolgáltatást . Győr-Moson-Sopron megyében. A vendéglátó -ipari egységek és a szállodák legkorábban május közepétől, fokozatosan . Hospitality unit - other For rent. The advertiser did not upload photos. Kerület, István utcában kiadó vendéglátó egységként üzemeltethető üzlethelyiség.


Balatonfűzfő, Fáy András utca.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések