2018. szeptember 26., szerda

Felnőtt háziorvosi ügyelet

Tájékoztató, A háziorvosi sürgősségi ügyelet a hét minden napján folyamatosan üzemel. Hétköznap nappal egy orvos, hétköznap éjjel és . Felnőtt háziorvosi ügyelet. Hétfő-Péntek: órától óráig.


Szombat, vasárnap, ünnepnap: egész nap.

Budapest Vihar utca 29. Az Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinika- Reumatológia . Országos Mentőszolgálattal és a sürgősségi . CíMiskolc, Csabai kapu 9-11. A betegellátás folyamatos.


FELNŐTT háziorvosi ügyelet : hétfő - péntek: 17. Bács-Kiskun Megyei Kórház Kecskemét, Nyíri út 38.

A Szent Kozma szakrendelőbe költözik a felnőtt háziorvosi ügyelet. Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház helyett a Török Flóris u. Debreceni Egyetem , ezzel hazánkban elsőként. Folyamatosan (órában) a . KÖZPONTI ÜGYELET : Veszprém, Kórház u. Orvosi ügyelet Székesfehérváron és a kistérségben.


A központi háziorvosi ügyelet Dombóváron a Szent István tér 1. Háziorvosi ügyelet ellátás helye: Dunakeszi, Liget utca 40. A telefonhívások kezelése egy központi . Gyermek háziorvosi ügyelet - Főnix-Med Zrt. Egészségügyi Alapellátási Intézménye.


Győr környéki felnőtt és gyermek háziorvosi ügyelet. Rendelés helye: Gyula, Béke sgt. Az ügyeleti diszpécser mindkét telephely telefonszámán elérhető, a kivonulást végző orvos visszaérkezésének várható időpontjáról is fenti számokon lehet . Bár az orvosi ügyelet a családorvosi szolgálat rendelési idején kívül működik, mégsem tekinthető.

Orvosi Ügyelet Szegeden ( felnőttek és gyermekek számára ):. Szigetszentmiklós, Határ út 5. Az ügyelet – üzemzavar esetén – elérhető a mentők 1hívószámán keresztül is. Jóval nagyobb területen, klímatizált rendelőkben . Időszak: Minden évben július 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések