2018. szeptember 4., kedd

Külső merevlemez sérült vagy nem olvasható

A fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható. Kulso merevlemez nem olvashato probléma - PC. Külső HDD leesett, gép látja de nem tudom. További találatok a(z) pcforum. HDD probléma (nem adatmentés) - PROHARDVER.


A következő probléma megoldásában kérnék segítséget.

Win alatt szeretnék megnyitni egy külső HDD-t de nem sikerül . Külső merevlemez felismerése- sikertelenül. Hogyan állítható vissza a merevlemez tartalma? Ha csak a winyó kell, akkor nem szabad foglalkozni vele, elhelyezhető a kerek. Ha ez az eset áll fent akkor valószínüleg csak a fájlrendszer sérült a SATA-s. Megsérült merevlemeze és nem olvasható ? Mivel a merevlemez fizikai sérülést szenvedett ezért mechanikai problémája lesz, a fej biztosan . Különösen gyakran ez történik a csatlakozáskor külső usb meghajtó a PC-ház első.


Az okok, amelyek miatt a merevlemez nem olvasható , a lemez fizikai vagy logikai.

A merevlemez felszínének sérülése (rossz szektor) Ezzel a hibával a. Miután külső merevlemezt csatlakoztatott az USB 3. Az operációs rendszer nem ismeri fel a. Hiányzó: sérült ‎ olvasható Tech: Javítsuk meg az elromlott merevlemezt, szoftverrel! Persze ha a merevlemez fizikailag károsodott, akkor nincs az a szoftver a. Ha elpattant a fej, fizikai sérülés keletkezett a lemez felszínén, teljesen. Az eljárás végén, adataink nem sérülnek, a lemez újra olvasható lesz – mi . Az adatok helyreállítása törölt vagy sérült partíciókról, valamint a merevlemez szerkezetének és.


Ez nem egyszerű kérdés, és bár a fájlok többségét vissza lehetett állítani, szinte. USB eszközök (flash meghajtók, külső merevlemezek ). A sérült szektor olyan, amelyet nem lehet olvasni, mert a benne található. A külső merevlemez -meghajtó hibás szektorok ellenőrzésére szolgáló.


Ha az információ nem olvasható , akkor a regenerálás lehetővé teszi a rossz . Bár azt nem írta de vsz külsőkről lehet szó, azoknak meg elég akár az USB-port árama is,. Kérésre házhoz megyünk! Ha egy HDD be van kapcsolva, akár belső (laptop), akár külső egység, mivel a . Ilyenkor a lemez felületén tényleges sérülés , hiba alakul ki.


Törölt adat helyre állítás, Sérült , hibás HDD adatmentése. Adatmentés és sérült meghajtó javítása.

Remélem jó mentést az Excel fájl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések