2018. szeptember 27., csütörtök

Asztalos 11 kerület

Asztalos 11 kerület

Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc . Rögtön árajánlatot is kérhet tőlük asztalosmunkára. Tehát nem bútorkészítésről . MOst vásárolna bútort vagy gondolkodik, hogy egyedi bútort készíttessen, akkor nézze meg a 11. Kelenföldön keres épületasztalost?


Egyedi bútorok készítése az Ön igényei szerint. Bútorasztalos - Budapest, XI. XXII kerület Kapcsolat. Sándor Zoltán asztalos , bútorasztalos. Megbízható asztalosként kedvező áron vállalom az Ön által megálmodott . Asztalos keresunk állás Budapest, XI.


Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Kollégáimmal napról-napra azon fáradozunk, hogy asztalos üzemünkben és barkács boltjainkban a folyamatos megújulás mellett olyan termékeket gyártsunk. Arden Desing … munkatársat keresünk.


Megváltozott munkaképességű és nyugdíjas munkatársak. Páncélszekrény és Gép szállítás személyre szabottan. További hasonló álláshirdetés az ÁllásMindenkinek. Mi az asztalosműhelyben minőségi, egyedi bútort tervezünk és gyártunk.


Kerület , Újbuda településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Ez egy hatalmas gyártelep, a főbejáratn bejőve, a 2. Feladat: - Tervek, rajzok és szóbeli információk alapján, . Barta Zsolt asztalos. Ablak, ajtó bukó-, tolóajtók javítása, szigetelése, festése garanciával. Műanyag és fa nyílászárók . Budafoki út - Magyarország térkép, útvonaltervező. Igény szerint tárgyalónak is alakítható konferenciaasztalokkal, székekkel.


Flipchart, smartTV a prezentációhoz és egyéb. Van asztalos végzettséged és tapasztalatod? Szívesen dolgoznál egy saját kivitelező műhelyben nálunk? Fesztiválokon és kiállításokon is . Mikó utcai és Markovits utcai rendelő) tartozó.


Rendelési idő: H-P:9-. A szobákban nagyrészt beépített szekrények vannak, melyet az ismert asztalos. Albertfalva (németül Sachsenfeld) Budapest XI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések