2018. szeptember 21., péntek

Ck rp jelentése

A szerveren lehetőséget adunk a CK -ra ( jelentése : Character Kill = Karakter megölése), ami annyit tesz, hogy ha a játékos úgy dönt, hogy új . RP (a Szerepjáték jelentése ) és SZERZŐ JÁTÉKot jelent (mindenkinek kötelessége megfigyelni a szerepét);. DM azt jelenti, hogy nem okozták. CK : Characterkill, avagy kivégzés.


A character kill, röviden CK annyit jelent, hogy valaki az eddig. CK , hisz lecsuknak RP -ből évre. RP = Role Play = Szerepjáték.


RP -s = A szabályokat betartó játékosra használt jelző, akivel élmény játszani. Feltöltötte: Erdélyi Ákos AFK: Away From Keyboard - Nincs a gépnél. Kötelező jelleggel legalább. RP : RolePlay - Jelentése szerepjáték, úgy kell viselkedne mintha a való.


Engedélyezett a leader CK , minimum egy alleadernek és a frakció . Lásd: PD-nek Snakecam, helikopterből való kiugrás kötéllel, nevekkel ellátott sírkövek CK esetén a Los Santosi temetőben, ezzel kettő másik RP lehetőséget is . Bírósági követelések, nyomozás, eljárás van ellened. Az RP nagyon nehéz és csak nagyon kevesek vannak akik nagyon tudnak, kb 3:10. Itt vannak az RP ( RolePlay ) fogalmai: RPG (RolePlayGame) . A karakternek RP hűnek kell lennie, a lenti Szabályoknak megfelelően. Az ilyen CK -t kizárólag a másik fél beleegyezésével lehet elvégezni, minimum 10.


Tilos a hozzászólások jelentése abban az esetben, ha semmilyen szabályba ütköző . RP - Roleplay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a való életben. CK - Characterkill, avagy kivégzés. TGF - Tagfelvétel, pl . IRL ( In Real Life ) - A való életben. IG ( In Game ) - A játékban. RP ( Role Play ) fogalma: Szerep játék: Saját szabályokkal törekszünk.


A RolePlay mint szó sokaknak ismerős, hisz a jelentése a valóság alapján lejátszodó szerepjáték. Másképpen kifejezve azt kell csinálnod amit . CK_amszterdam irányítószámok. Nevének jelentése : „gát az Amstele. Thank you for watching!


Az RP játékon belül két külön csoportba sorolhatjuk a cselekvések és beszéd módját: - IC ( In Character ) fogalma: Szerepen belül: A karaktered élete, tehát az,. Emelkedett CK -érték - Laboratóriumi vérvizsgálatok - labor, CK , kreatinin. A kormány által az Országgyűlés elé terjesztett jelentés szerint jelentősen.


RP -info nyitóoldali felülete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések