2019. augusztus 23., péntek

Tb ügyintéző

Szerezzen most TB ügyintéző. Tb ügyintéző állásajánlattal várja . Soter-Line Oktatási Központ, Budapest jún. A társadalombiztosítási ügyintéző a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézi, a nyilvántartásokat vezeti. Vezeti a biztosítottak . Hogyan lehet Önből keresett és jól kereső társadalombiztosítási ügyintéző ?

A város nevére kattintva megismerheti oktatóinkat, árainkat és választhat . Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam ( tb ügyintéző ) indul hamarosan. A TB képzések hétköznap és hétvégén is kezdődnek. Kattintson a részletekért és küldje el . Ft kedvezménnyel vár Rád! Kiváló szakoktatókkal, modern és motiváló környezetben, hétvégi és esti. A két tanfolyam egyidejű elvégzése 35.


A TB ügyintéző tanfolyam részletei.

Tanfolyam OKJ szerinti megnevezése, . Bérszámfejtő tb ügyintéző állás Miskolc. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. A szakmai képzés országosan elérhető távoktatásban, kedvező áron, részletfizetéssel. TB és Bérügyintéző OKJ képzés a belváros szívében.


TB és bérügyek súlyponti témát jelentenek minden cég életében. Tb kifizetőhelyi feladatok teljes körű ellátása és kifizetése ( táppénz, CSE GYE üzemi balesetek) . Tb Ügyintéző állások a Indeed. Bér és TB Ügyintéző állás és munka Magyarországon. Modulzáró vizsgadíj nélkül!


NEXON OKJ képzés: kedvező időpontban bérszámfejtő és tb ügyintéző OKJ képzés akár százalék kedvezménnyel. Piacképes tudás könnyedén. A hirdetés már lejárt!


Bér- és TB - ügyintéző - Pilisvörösvár. Az UBM-csoport, Magyarország vezető gabona-, fehérje- és takarmánykereskedelmi cége, keres . Office based in HU - Budapest. A legfrissebb munkaügyi előadó, tb ügyintéző , társadalombiztosítás, személyügyi előadó és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb .

Képzés formája ‎: ‎csoportos Képzés bemutatása ‎: ‎Bérügyintéző és társadal. Képzést biztosító intézmény ‎: ‎ Best-Work Kft. Tervezett képzési idő: 1óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések