2019. augusztus 14., szerda

Nemzetiségi önkormányzat tiszteletdíj

A helyi nemzetiségi önkormányzati képviselő tiszteletdíja nem lehet . Előadó: a DRNÖ elnöke. Tiszteletdíj megállapítása. A kisebbségi önkormányzat a tiszteletdíj törvényben szabályozott felső határát nem. A települési kisebbségi önkormányzat megnevezés a helyi kisebbségi.


Képviselői tiszteletdíjak , természetbeni juttatások, költségtérítések. Németh Tamás nemzetiségi önkormányzati képviselő. A tiszteletdíj mértékével összefüggésben az Njtv. A nemzetiségi önkormányzat elnökhelyettese tiszteletdíjának megállapítása. Előterjesztő: Horváth Vilmos elnök.


Bejegyzés a törzskönyvi nyilvántartásba és fizetési számla nyitása. NNÖK helyettese és tagja tiszteletdíjának megállapítása elnök. NOSZLOP KÖZSÉG ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZATA. Az elnök és az elnökhelyettes tiszteletdíjat a nemzetiségi önkormányzat.


Az elnök, elnökhelyettes és a képviselők tiszteletdíjának megállapítása. A képviselő havi tiszteletdíja azonban nem haladhatja meg a polgármester részére. A képviselőt megválasztásának időpontjától megbízatása megszűnéséig tiszteletdíj.


Az Országos Szlovén Önkormányzat képviselőinek tiszteletdíja és egyéb juttatása. Testületi ülések dokumentumai . Nemzetiségi Önkormányzatok. János elnök részére pedig nettó 50. Az országos kisebbségi önkormányzatok , intézményeik, és a kisebbségi sajtó . A cigány kisebbségi önkormányzat és a helyi önkormányzat.


Tagjai: Babos Béla, Csóka János, Dancs. Képviselő-testület bizottsága, a nemzetiségi önkormányzat elnöke, a jegyző. GYÖNGYÖSI RUSZIN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT. Az elnöki, az elnökhelyettesi és a képviselői tiszteletdíj megállapítása.


Kondoros VárosSzlovák Önkormányzata a nemzetiségi választópolgárok. A megválasztott képviselõ társadalmi megbízatásból - tiszteletdíj nélkül - látja el . Polgármester, alpolgármester tiszteletdíjának megállapítása. Elmondja, hogy az önkormányzati és nemzetiségi képviselő választáson és azt.


Bizottság elnöke, tagja esetében a tiszteletdíj nem lehet magasabb az elnök. Alpolgármesterek részére tiszteletdíjat ill.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések