2019. augusztus 20., kedd

Sze könyvtár belépés

SEGÍTSÉGPONT Oktatóknak, Kutatóknak, PhD hallgatóknak. Publikálás-OPEN ACCESS Igénybe vehető szolgáltatások. A bejelentkezés menete: A monitoron látható RDSFarmK ikonra kell duplán kattintani. Ezt követően megjelenik a Windows bejelentkező ablak, melyet az alábbi . A hosszabbítás történhet személyesen a könyvtárban , munkanapokon . Személyes adatok menüpontban . Széchenyi István Egyetem. PDF letöltés Cikk nyomtatása.


Gyengénlátó Változat. DIPLOMAFELTÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Feltöltési problémákkal forduljon a tanszéki ügyintézőkhöz! Elektronikus Információszolgáltatás.


Könyvtáros: Beckné Csehi . A katalógus honlap felületén kattintson a jobb oldalon felül . SZE hallgató (nappali). Beosztás, könyvtáros. Szobaszám, Győr, Liszt Ferenc utca 42. Gazdasági folyóiratok. Az új könyvtárépületben az oktatók munkái a többi könyv közé sorolva . Beiskolázási körzet: Daraboshegy . Felhasználó, Gépkereskedő.


Rendkívüli nyitvatartási ren kérjük tekintse meg a nyitva tartás menüpontot. Belépés az adatbázisba. Inno- Share épület a könyvtárban. Keresés a könyvtárban.


H, K, Sze , Cs, P, Szo, V. A könyvtár gyűjtőköre az egyetemi kar valamennyi szakának képzési igényeire kiterjed. Internetes hosszabbítás: bejelentkezés itt! A kötelező nyári összefüggő szakmai gyakorlat együttműködési megállapodásainak leadási határideje (április 24.) érvényét . Szép helyezést ért el Palancsa Liliána,.


A hajdani udvari könyvtárat a 18. Hofburg önálló épületrészét képezi. Veresegyház, Fő út 53. Csukas_Istvan-Pom_Pom_mesei. Versekkel emlékezzünk.


Szegedi Dózsa György Általános Iskola könyvtári könyvajánlója április hónapra. Lassan három hete, hogy elnéptelenedett a könyvtár , csend vesz körül bennünket. A háttérben dolgozunk, a polcokon szép rendben sorakoznak a kötetek, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések