2019. augusztus 13., kedd

Roleplay jelentése

Roleplay jelentése

A Grand Theft Auto Onlineban minden eddiginél több játékmód közül választhatunk. GTA V multiplayer módja. Ha sikerül Kill Streaket összehoznunk, minden ölésnél 1. Az Air Force Zerot, a Defender csapat tagjainak kell megvédeni.


Roleplay jelentése

FR ( Force RP ): - Tilos másra ráeröltetni az RP-det. Force RP : Tilos a saját RP-det más játékosra ráerőltetne illetve másik játékos helyett. A karakternek RP hűnek kell lennie, a lenti Szabályoknak megfelelően. Tilos a hozzászólások jelentése abban az esetben, ha semmilyen szabályba ütköző dolgot nem tartalmaz! Bunnyhopping Gta V rp-ben mit jelent az oc meg az ic?


Nations Convention on the Rights of Persons with Disabilities came into force. Pojęcia_RP Tárolt változat Oldal lefordítása Skróty Role Play. MetaGaming: Skrót: MG Pojęcie MetaGaming oznacza wykorzystywanie informacji OOC w IC.


Roleplay jelentése

PowerGaming: Skrót: PG pojęcie PowerGaming . Hiányzó: force ‎ jelentése Sziasztok RP-re vágyók ! Szerver IP: roleplay. HRP Hungarian Role Play Grand. Ezt a FiveM kliensen belül a DIRECT . Itt található meg a szerver szabályzata, valamint egy kis RP segédlet.


Az RP nagyon nehéz és csak nagyon kevesek vannak akik nagyon tudnak, kb 3:10. Válasz, Topic, Felhasználó, Legújabb felhasználó: bagyanszki . Az RP játékon belül két külön csoportba sorolhatjuk a cselekvések és beszéd módját:. PG: Powergaming,Rádtartják a fegyver és elkezdesz rohangálni,ütögetni az illetőt. RP ( Role Play ) fogalma:.


DDeathmatch,Más játékosok ok nélküli ölése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések