2019. augusztus 30., péntek

Kiadó vendéglátó egység balaton

Balatonvilágos , Balatonaliga. Nagykapornakon eladóvá vált egy jól prosperáló vendéglátó helyiség. VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉG BALATONEDERICSEN A . Keresek kiadó balatonparti büfét, vagy üzletet bérleti és üzemeltetési céllal.


A büfé éve folyamatosan üzemel,a strandon másik vendéglátó egység nem található,konkurenciája nincs. Alapterülete 1négyzetméter,mely magában .

Nagyatadi strand bufe elado. A szlovák határ mentén eladó egy meleg konyhás vendéglátó ipari egység , mely Pest . A panzióban a kiadó szobán kívül még egy szobás lakás is található, amit. Különböző rendezvények, baráti találkozók, események megtartására is alkalmas ez a vendéglátó ipari egység.


A betérő vendégeket a képen látható művészek . Feneketlen tó szomszédságában üzlethelyiség kiadó vendéglátó egység. Exkluzív ingatlan Siófok szívében! Pazar, egyedi kivitelezéssel készült ingatlan, mely csillagos hotelként.

A vendéglátó egység egy étterem, mely alkalmanként rendezvények. Lehetséges funkciók: vendéglátóipari egység. Láthatóság:Forgalmas. Találja meg az otthont, amit keres! Vendéglátó egységek a profHOUSE.


Ingatlan típusa, vendéglátó egység. Kiadó vendéglátó egység lehetőségeket keres Veszprém területén? Hosszú távú bérleti szerződés keretében működő, gyors megtérüléssel számítható vendéglátó egység , szórakozó komplexum bérleti joga.


Használja az ingatlan1. Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás , tanácsadás. Az eljáró hatóság a helyszíni ellenőrzés során megállapította, hogy a büfé vendéglátó ipari tevékenység végzésére alkalmatlan, az egység.


Tégla Állapot: Átlagos Szobák: szoba. Rákóczi úti 2nm-es, több kirakattal rendelkező üzlet hosszú távra kiadó ! Rendezés: Alapértelmezett. Az összesen 5nm alapterületű épülethez „DISCÓ KERT” is tartozik.


Eladó és kiadó ingatlanok értékesítése és közvetítése Győrben és a. Győr belvárosában bejáratott üzlethelyiség ( vendéglátó egység ) tulajdonjoga eladó Bővebben.

Kiadó budapesti vendéglátó egység hirdetések folyamatosan frissülő gyűjteménye. Keressen oldalunkon és kérjen visszahívást a hirdetőtől!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések