2019. augusztus 14., szerda

Szakképzési centrum felnőttképzés

Szakmai vezető: Gombos . A megújuló szakképzésről a legfrissebb információk ITT! Nézze meg pályaválasztási magazinunkat is! A felnőttoktatás keretében folyó iskolai rendszerű . A jelentkezésnek felső korhatára nincs. Informatikai felnőttképzés.


OKJ, kompetencia-fejlesztő és hatósági képzéseket hirdet meg. A tanév szeptemberben vagy februárban – keresztfélévben indul, a Te . Felnőttoktatás keretén belül, esti . Igazgatói álláspályázatok. Tagintézményeinkben iskolai rendszerű felnőttoktatás is folyik.


Minden magyar állampolgárnak az állam két szakma elvégzését támogatja, azaz nem kell . Tankötelezett koron túliak részére szervezett iskolarendszeren kívüli képzés. Célja szerint lehet általános, nyelvi vagy szakmai képzés. Ha OKJ-s végzettséget szeretne, keresse a Szolnoki. Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. A weboldalon történő további . A szakképzési centrum fő feladatként szakgimnáziumi és szakközépiskolai nevelést-oktatást, HÍD programok keretében . INGYENES NYELVI KÉPZÉSEK.


Szakképzési centrum felnőttképzés

A FELNŐTTKÉPZÉS körébe az iskolarendszeren kívüli képzések tartoznak. Lényeges jellemzője, hogy a képzés résztvevői nem tanulói vagy hallgatói . A törvénymódosítás szerint a szakképzési centrum első számú felelős vezetője a továbbiakban is a főigazgató lesz, de új . Szintén kiemelt feladat a iskolarendszeren kívüli felnőttképzésben való hatékony részvétel a . Az E-Oktatás aloldalunk elérhető ITT. VÁCI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM. A PSZC felnőttképzési tevékenységének keretein belül engedélyezett képzések listája: PSZC felnőttképzés. Nappali Munkarendű képzések.


Esti és Levelező munkarendű képzések. A képzés megkezdésének feltétele: betöltött 16. Cím, Szerző, Találatok. Fenntartó és működtető. Címke: felnőttképzés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések