2019. augusztus 28., szerda

Orvosnál angol szituáció

Az alábbi leckéből nem csak azt tanulhatod meg, hogy hogyan mondd el az orvosnak , hogy mi a bajo hanem a leggyakoribb betegségek . Travelling by air (jegyvásárlás, utazás repülővel, reptéri szituációk ),. Az orvosnál tett látogatás is egy olyan hétköznapi szituáció , ami az anyanyelvünkön adott, de ha utazunk, vagy külföldön élünk, akkor nagyon hasznos, . Ha az ott-tartózkodás alatt meg kell látogatnod egy orvost , szükséged lesz ezekre a kifejezésekre. Tanuljon angolul : Hogyan mondja? Orvoshoz kell mennem, Rendel az orvos ? Ez a párbeszéd Az orvosnál című témáról szól. Ha szeretnél orvoshoz menni Angliában jó ha tudod az ehhez szükséges kifejezéseket.


Angol Kifejezések: Az Orvosnál. Betegségek angolul – Az orvosnál. When were you last ill? Mikor voltál utoljára beteg? Következzen a hasznos angol párbeszédek következő része!


Az alábbi párbeszéddel megmutatjuk, hogyan kell szituációkban mesélni. A szituációs gyakorlatok kedvelt témája az orvossal való párbeszé és ebben . Online angol szókincsfejlesztés teljesen ingyen. Alaptársalgás: Orvosnál ~ NÉMET Szókincs. Cikkünkben megpróbáljuk körüljárni ezeket, illetve betekintést nyújtunk egy konkrét, valós szituáció feldolgozásába.


Vajon mit mondhat egy orvos egy jósnőnek . Utazás közben nem mindig az angol a leghatékonyabb nyelv, tehát miért ne. Az angol nyelv nagyon népszerű érettségi tantárgy a végzős középiskolások számára. Több száz kidolgozott angol érettségi tétel segít felkészülni az angol érettségire! Ezek a kidolgozott angol érettségi tételek különböző témakörökben segítenek. A: Orvosnál Mit tesz azért, hogy ne betegedjen meg?


Sportolni szeret jobban vagy nézni. Beim Arzt - Az orvosnál. Egészség, betegség (egészséges táplálkozás, életmó betegségek és tüneteik, orvos ). Rövid cikk háromnyelvű ( angol -német-francia) szólistával, feladatok nélkül. Az orvos bevitte az adataimat, megtapogatta a lábam, és azt mondta,. Intenzív, szuperintenzív, normál és hétvégi angol tanfolyamok.


Neked és gyermekednek a leghétköznapibb szituációk könnyed leküzdésében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések