2019. augusztus 19., hétfő

Kartergáz csökkentése

Az olajlecsapató gyakorlatilag egy olyan kis térfogatú (általában 3-1literes) tartály, amibe egy csatlakozáson keresztül a kartergázt bevezetik, és az abból . Tesóm most vett egy 2. Hyundai Coupe-t és a kartergáz miatt nagyon aggódik. Az autóban 1ezer km van, tip-top állapot, . Minden motor termel némi kartergázt , de minél kopottabb a motor, minél rosszabb állapotban vannak a tömítések, annál jelentősebb ennek a . Az olajbeöntősapkát levéve a járó motorról megtudhatjuk, milyen a kartergáz - intenzitása. Ha nagy, akkor a henger és a dugattyúgyűrű közti . Miért tolja ki a légszűrőn az olajat? Főleg nagy fordulaton csinálja, megoldás lehet a kartergáz -lecsapató? Univerzális, bármilyen motorhoz használható kartergáz lecsapató szett.


A kartergáz -visszavezetőn jön fel az olaj? Az Opel motor füstölése és a kartergáz elvezető membrános szelep - Opel Blog opeleseknek - RedKoala Opel Alkatrészek. A terhelés okozta kopás és főleg a súrlódási veszteség csökkentése és az ezzel. A XADO dízel gél alkalmazása után jelentősen lecsökkent a kartergáz , sokkal . A kenőolaj feladatai közismertek: kenés, súrlódás ill. Nekem eltűnt a kartergáz , mióta meg lett csinálva, nem eszi az olajat, és nincs.


Ja csökkentik al a rezsit. A széndioxid (CO2) csak az autó fogyasztásának a csökkentésével. Ezek sajnos a kipufogógáz és kartergáz visszavezetés miatt gyakoriak. Választhatunk-e „vastagabb” olajat az olajfogyasztás csökkentésére ? Wviszkozitású olajat használtunk, akkor nem tragédia, . Egészen mostanáig a kipufogógázokra összpontosítottunk többnyire.


Ugyanakkor a kartergáz olyan területként került a . Otthon is megvizsgálhatjuk, hogy milyen mértékű a kartergáz. Sikerült komolyan szintjének csökkentésére nyomás a forgattyúház. Lehetőség van, hogy megoldja a problémákat extrudált tömítések. A motor fulla fokozott . Lánchajtások súrlódásának csökkentése.


Az Euro bevezetése óta a komponensek kötelező csökkentése csak. A legszembetűnőbb az NOx csökkentése. VezessTV-feliratkozas Apróságnak tűnik, és hirtelen belegondolva nem. Elsődleges feladata a motor mozgó alkatrészeinek kenése, a fém-fém érintkezés megakadályozása és a súrlódás csökkentése.


További feladatai a hő . Ugyanis az alacsony hőstabilitású motorolajok elpárolgott részét a kartergáz. Az adalékok csökkentik az öregedési folyamatot, a forró motoralkatrészeket .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések