2019. augusztus 13., kedd

Huawei p30 pro vélemények

Huawei p30 pro vélemények

Adatlapok, tesztek, hírek, felhasználói tapasztalatok. A Huawei a Mate Próval nagyon magasra tette a lécet, amit az új üdvöske, a PPro sok szempontból. Az új Huawei csúcskészülékeken jól látszik az igyekezet, hogy fotós képességekben minél jobbat.


Nem hazárdírozott tavaszi csúcsmodelljével a Huawei , a vállalat P szériájának legújabb élharcosánál a PPrónál megtartotta az elmúlt . Képminőség, hangminőség, teljesítmény és kijelző vizsgálata. Mennyire használható jól? Többek között a Huawei saját telefonjain is, a PPro vonalai azonban inkább a Samsung Galaxy S sorozat legutóbb modelljeire hajaznak. Kézbe vettük, és meg is néztük, hogy mire képesek a Huawei legújabb, főleg fotózás terén újító készülékei. WickedSick profilja . A Huawei már novemberben megindította az Android frisstéseket a telefonjaira, de ez egy elég hosszú folyamat, ráadásul sok múlik azon, hogy épp milyen . Huawei P: olcsóbb húsnak nem feltétlenül híg a leve - Van annyira profi a Pro , mint amennyire könnyített a Lite?


Megnéztük, van-e annyi . HUAWEI PPro telefonnal. A Leica quad kamera tartalmaz egy elképesztő SuperZoom objektívet, egy MP-es . A Huawei az elmúlt néhány évben szédületes sebességgel hódította meg a mobilpiacot kifejezetten jól sikerült termékeinek köszönhetően. Mate Pro tulajként vártam a Psorozat legújabb tagjait – bár számítottam rá, hogy a kamerán kívül hatalmas változások nem lesznek.


Fórum, tapasztalatok , kérdések, válaszok. Pés PPro modelleket -, legfeljebb használat közben, a teljesítmény ügyében . A PPro az egymagos teszt során 3. Ez a teljesítmény minimális . Huawei PPro 256GB jellemzői, vásárlási tanácsok, boltok rendezése árak szerint. Erre a kérdésre a cikk végén válaszolunk, de két dolgot azért elöljáróban . A Huawei csúcstelefonja, a PPro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA - Expert Image and Sound Association) legjobb . Megéri várnom rá vagy inkább visszamondani kéne a jelenlegi Huawei problémák miatt ? Lélegzetelállító képeket csinálhatsz ezzel az okostelefonnal - Profi fotósnak érezheted magad - Párizsban teszteltük le először a Huawei.


With an all-new 40MP camera that takes stunning photos in daylight . Merj mély benyomást kelteni. A Leica Quad kamerás rendszere lehetővé teszi, hogy a fényképeid . Erről a termékről még nem írt véleményt senki, legyen Ön az első . Je Huawei Pzgolj manjša verzijo modela PPro ? Za vas smo pripravili pregled vseh pomembnih razlik med obema novima .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések