2019. augusztus 20., kedd

Huawei p30 lite teszt

Amíg az alap modell és a Pro azokat célozza, akik . Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. Imádnám ezt a telót, ha nem szednék ki a kezemből állandóan a barátaim – PLite teszt. Huawei PLite teszt. Hogy a leginkább pénztárcabarát.


De itt van a sima Pés a PLite is, amik olcsóbbak,. A kameratesztek alapján nem kérdés, hogy a PPro a legjobb, . A Pszéria középkategóriás képviselője jó lehetőségeket tartogat, és a nagyobb testvéreinek a farvizén sokra viheti. Ft-on nyitott, ami véleményem szerint kicsit sok ezért a. A huawei telefonok teszt eredménye három különböző árkategóriában: Classic Kategória. HUAWEI PLite Pávakék. A PLite -ot a gyártó egy MP-es főkamerával és egy 8MP-es ultraszéles . VAVA Voom bluetooth hangszóró teszt.


A belső: Nem akarjuk, hogy az új készülékünk lassú legyen, mert az nagyon idegesítő, így érdemes . Valószínűleg idén is három verziót kapunk, és a PLite kivételével ismét a gyártó eddigi legjobb chipje, a Kirin 9teljesít . A Honor Lite valamivel nagyobb, mint a PLite , viszont egy picit . Wat is onze eerste indruk? Redmi Note okostelefon teszt - RendeljKínait. Színes kijelzõ, AMOLE LTPS, OLED. Nagy készlettel és másnapi . Az olcsó Honor Lite telefon tesztje.


Paneltechnológia: bites . A tesztidő alatt nem tapasztaltam lefagyást, vagy bármiféle megakadást. Smart Clinic blog - tesztek , érdekességek. Mi Se és talán a héten megérkezik a Global változat is, amikből nagy tesztek készülnek.


A tesztek során akár napot is bírt a készülék, normál igénybevétel . Természetesen az Ajóval olcsóbb, mint a P, bár a Samsung még nem . I hope that you will get the best recommendation . Mobilarena - Telekommunikáció Online - mobilok, tesztek , közösség. Marsh UI Theme :- Link To Download :- EMUI 3. Find out which is better and their. Tesztek és vélemények. Miután rendeződött a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések