2017. augusztus 7., hétfő

Takarító alvállalkozót keresünk 2019

Legfrissebb takaritó alvállalkozót keresek állás-munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. Országosan vállalkozókat keresünk minden szakiparban folyamatos. Munkavégzés helye: - Győr, Ipari Park . Ingatlan üzemeltető cégünk keres takarító céget Airbnb apartmanok takarítására. Takarító Cég állás és munka Magyarországon. Irodai és bemutatótermi helyiségek tisztán tartására, takarítására keresünk állandó munkatársat.


Főbb feladatok: Helyiségek takarítása , tisztán . Aktuális állásajánlatok szabadúszó, vállalkozó, takarító. Találjon munkát még ma! Szabad állások és állásajánlatok szabadúszó, vállalkozó, . A legfrissebb alvállalkozókat alvállalkozókat és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek . Alvállalkozókat keresünk egész évre magas munkadíjjal!


Több mint Két évtizedes . Az alábbi űrlap kitöltésével alvállalkozó takarítócégként jelentkezhetnek a cégünkhöz. Ha szeretnél egy megbecsült , fiatalos csapatban dolgozni, akkor nálunk a helyed! Segédmunkákat tereprendezést bontást ásást erdő takarítást vállalok brigáddal.


Németországba keresek építőipari cégeket akik vállalkozót keresnek. Részmunkaidő (órában). Komárom-Esztergom , Tatabánya. Fuvarozó cég tehergépjárműszerelőt keres Sürgős! Hol és mire keresünk franchise partnereket?


Modern kori cselédeknek is nevezik azokat, akik takarítóként , bejáró(nő)ként keresik a kenyerüket. Ott tudtam meg, hogy ezt a munkát alvállalkozókkal végeztetik, akiknél kezdődött elölről a harc a. Tudom, hogy a cég rengeteget keres rajtunk, de meg is védenek, ha kell. Amit tudunk vállalni: Építőipari segédmunka, földmunka, takarítás , vagy bármilyen . Vagyonvédelmi alvállalkozót keresünk.


Céges rendezvények előtti és utáni takarítás. Házaspár vállal céges rendezvény előtti és utáni takarítást. LAKATOS alvállalkozókat hosszútávra keresünk ! Ipari, csarnokok fűtésszereléshez, sötétsugárzó telepítéséhez, szervízeléséhez alvállalkozókat keresünk. Budapesten, illetve .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések