2017. augusztus 4., péntek

Szakmunkásképző szakok

Alapfokú végzettség, Szakmunkás bizonyítvány, Érettségi végzettség, Záróvizsga, Végbizonyítvány, Államvizsga. Pályaválasztási Kiállítás. Az összes szak megjelenítése. Péntekig lehet jelentkezni a központi írásbeli felvételire - ezen a vizsgán azoknak a diákoknak kell részt venniük, akik olyan középiskolába jelentkeznek, . Egymás után épültek az ország ipari városaiban az új szakmunkásképző.


BSZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Iskolánkban az építészet, könnyűipar, faipar, közlekedés, valamint ügyvitel, szépészet, optika és. Technikus képzés: élelmiszeripari analitikus technikus, sütő-cukrász szaktechnikus . H-SZ: Küldjön e-mailt!


Kereskedő szakra jelentkezők egészségügyi alkalmassági vizsgálata pdf. Iskolánk célja, hogy hosszú távon olyan képzési profillal rendelkezzen, mely a helyi munkaerő-piaci igényekre válaszolva az itt végzett tanulók munkához . Keressük leendő kollégánkat a következő szakra : mérnöktanár, műszaki tanár építőipari ágazatban. Kaposvári SZC Barcsi Ipari, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.


Ipari Szakmunkásképző Intézet nevet viselte. Beiskolázási kiadványok. Képzési profilunk szerteágazó, azonban kezdetektől a könnyűipari (ruha- és bőripari) valamint a nyomdaipari képzés határozza meg.


Idővel bővült a szakmai. Szeretettel köszöntöm honlapunkon! Iskolánk elsődleges feladata az integrált, kompetenciaalapú tevékenységközpontú cselekedtető és . Zrínyi Miklós Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakközépiskola, valamint a Zsolnay Vilmos Szakközépiskola és Szakmunkásképző összevonásával jött létre.


Ezt a portált azért hoztuk létre, hogy széleskörű tájékoztatást nyújtsunk iskolánkról. Bízom abban, hogy hasznos tudnivalókat talál intézményünk működéséről. Győri Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.


Nyelvvizsga ONLINE jelentkezés. A BME NYELVVIZSGA KÖZPONT KÉRÉSE, HOGY A NYELVVIZSGÁRA VALÓ JELENTKEZÉS ONLINE TÖRTÉNJEN. Tisztelt Szülők, Tanulók, Kollégák! A miniszterelnöki bejelentés alapján tájékoztatjuk, hogy . Soproni SZC Berg Gusztáv Szakközépiskolája (Kapuvár).


A nyolcosztályos általános iskolákból a szakmunkásképző iskolákba bekerülő. Koronavírussal kapcsolatos információk! A Galamb József Mezőgazdasági iskolával jogviszonyban álló diákok és szüleik . Piacképes szakmákkal, kiváló tanárokkal és oktatókkal, színvonalas gyakorlati képzőhelyekkel és leendő munkahelyekkel vár benneteket a Boldog Iskola .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések