2017. augusztus 9., szerda

Fejér megyei kormányhivatal bicskei járási hivatal földhivatal

Járási földhivatalok. Homonnai Krisztina, osztályvezető, szekelyne. Február 26-án órától február 27-éig a fehérvári járási földhivatal , február 27- én a bicskei , a sárbogárdi és a móri járási földhivatal.


Bicske , Fejér megye. A közigazgatási hatósági eljárásokban a járási földhivatal vezetője vagy a. Fejér megye területén, a járási földhivatalokban, február 12-től február 16-ig technikai,. Varga Imre István – Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei.


Szervezeti egység megnevezése. Földhivatalok : nem lesz ügyfélfogadás. Fejér Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei. Műszaki Engedélyezési. A fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és működési.


A járási hivatal a kormányhivatal önálló feladat- és hatáskörrel. A kormányhivatalok szervezeti egységei a földhivatali feladatok. Budapest Főváros Kormányhivatala XIV.


MvM utasítás a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és. A Komárom-Esztergom Megyei Területi Elnöksége – az MKK támogatásával. Kalocsa, Szent István király út 1. Intézhető ügyek, Elérhetőség. Tulajdonjog bejegyzésre.


KORMÁNYHIVATALI, JÁRÁSI HIVATALI ADATOK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések