2017. augusztus 31., csütörtök

Balatonfüred vitorlás tanfolyam

Kezdő vitorlástanfolyam professzionális körülmények között. A FüredYacht Oktatóközpont kezdő vitorlástanfolyamán professzionális körülmények között . Többféle vitorlás tanfolyam kurzust, egyéni és csoportos oktatást ajánlunk kezdőtől a haladó szintig, a balatonfüredi vitorlás iskola keretein belül. Minden együtt van: oktatás, szállás, étterem, ingyenes parkolás.


Szerezz vitorlás jogsit!

VITORLÁS ISKOLA, VITORLÁS TANFOLYAM. A balatonfüredi vitorlásiskola keretén belül több kurzust ajánlunk kezdőtől haladóig. Függetlenül az Ön jelenlegi . Akkreditált vitorlás kishajó-vezetői tanfolyamok. Sikeres vizsga után minden.


Balatonfüreden törénik. Sport- és kedvtelési célú kishajóvezetői tanfolyam (motoros és vitorlás ) Szolgálati célú motorosvezetői tanfolyam. Az alapmanőverek átismétlését követően tovább finomítjuk vitorlázó tudásunkat.

A vitorlás oktatás elsősorban gyakorlatorientált. Hajóvezetői képzés, vitorlás tanfolyam és motorcsónak oktatás, ha jogosítványra van szükséged! A tanfolyam célja az osztrák- illetve német vitorlás szövetség által kiállított. Budapesti és balatoni képzési helyszíneken. Kötélhajó sétavitorlázás!


Kis létszámú, gyakorlat orientált vitorlás tanfolyamok. Beneteau Magyarország: vitorlás és motoros yachtok értékesítése. A Pannon Yacht a prémium kategóriás francia Beneteau hajók forgalmazója. A belvízi kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezetői képesítés belvízen - beltenger kivételével - kedvtelési.


Vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyam elvégzése. Felejthetetlen élmények, kellemes szórakozás és persze vitorlások. Ez a balatoni vitorlás iskola speciális távoktatási képzésével élen jár a vitorlás iskolák között. Egy vitorlás tanfolyam hét vagy öt nap.


A felkészülési idő a . Számos lehetőség közül választhat az, aki szeretne megtanulni vitorlázni. Ugyanakkor az adott tanfolyam kiválasztásánál . First-Yacht vitorlás.

Aki az előírt óraszámot kevésnek tartja, természetesen . Vitorlás vagy kisgéphajó vezetői tanfolyam költsége: 190. Gyere velünk vitorlázni ! Jó fej táborosok és oktatók, garantált jó hangulat. Gyönyörű, parkos kikötő, sok fű, tiszta víz. Színes programok a parton is . Hogyan zajlik a szörf tanfolyam ? Az ötnapos program két részből áll: .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések