2017. augusztus 24., csütörtök

Google fordító iphone

Platform=iOS support. Vagy használhatja a Fordítót az interneten . Nyissa meg a Fordító Fordító alkalmazás alkalmazást. A képernyő tetején koppintson a nyelvekhez tartozó gombra a forrás- és célnyelv . Szükség esetén válassza ki a nyelveket.

A bal felső sarokban válassza ki a . Válassza ki a fordításnál használandó nyelveket. It is available from the Apple App Store for. Ma hat könnyen használható fordító appot mutatunk nektek. OS -en működik, androidos telefonra is letölthetitek. It offers a website interface, a mobile app for Android and iOS , and an . Talk with someone who speaks a different language.


For signs, menus, etc, just point your camera and get an instant translation.

Open the message you want to translate. The translated text . Tap Translate Message. When you send your message for translation, it is no longer encrypte. Inject Message Into Room. Sends a one-off message to a chat room.


Ez egy szöveget lefordít a . A Word Lens által biztosított valósidejű fordítás sajnos magyar nyelven. Az Apple alkalmazottai már tesztelik az iOS 8. ICANN Language Services does not endorse and cannot provide support for any of the automatic . Added the option “Immediately display popup” to Auto Translate on mouse selection in the Pop-up Bubble. Microsoft Translator is a free app, available for Windows, iOS and . Csupán annyit kell tenne hogy az online „áruházban” rákeresel a . Az alkalmazás okostelefonnal ingyenesen letölthető.


What are the best voice translator apps for iOS ? Egyre jobban hasonlít a Star Trek univerzális fordítójára.

Skype Translator is available on devices with Windows and above, as well as Mac OS X, iOS , Androi and Linux operating systems. It accepts voice input for languages and allows .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések