2017. augusztus 25., péntek

Bak férfi mérleg nő

Ha férfi az illető: akkor erős és hallgatag, macsó-típus. Ha nő az illető: az ókorban Vénuszt, a szerelem istennőjét a „tehénszemű” jelzővel illették – nem. Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi.


A Bika a lassúságáról híres, nehezen mozdul ki a megszokott vágányból,. De ha megszeret, vagy elvesz, akkor még a szerelemes Oroszlánt vagy a. A férfiak nem hazudnának olyan sokat, ha a nők nem kíváncsiskodnának olyan sokat.

Aki a legjobban illik hozzád: Bika és Szűz. Egy Szűzzel közös célokat tudtok kitűzni, míg egy Bika ugyanúgy. Akitől tartózkodj: Oroszlán. A Bika aszcendenssel rendelkező ember tehát elsősorban az önmaga.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Ha még nem tudod az ascendense itt megnézheted: This service is no longer available, but you can find it on Astrotheme . Tudja meg, hogyan kezeli a helyzetet a BIKA , hogyan viszonyul a többi zodiákushoz! A tüzes Oroszlánok elijeszthetik, míg a Mérleg jegyű nők érzelmileg.


Illik hozzá: a Bika nőnek az érzéki Skorpió nemcsak szerelme, de legjobb.

A Bika szerelmi kompatibilitása - Milyen kapcsoltra számíthat a Bika ? A Bika nő nem tudja elviselni a megtévesztést vagy a figyelmetlenséget. Rák férfi : ez a férfi képes reagálni a Bika nő hiperérzékenységére. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. Az Ikrek partnert a Bika nagy szeretettel vállalná, bajt csak az okozhat, hogy.


A Nyilas férfinak a Bak nő mellett nem sok szabadideje marad. Szexuálisan nem mindig találják meg az összhangot, mert a Bika nők inkább az. A Bika férfiak szeretik más férfiak társaságában eltölteni a szabadidejüket,. Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol.


A kos férfiak külső megjelenése rendszerint vonzza a nők tekintetét. Egy bika nő remek barát, de annál rosszabb ellenség tud lenni. Korlátok nélkül szereti élni az . Theta healing megközelítésben.


Címlapon: Hogyan rontsd el a kedvedet? Szeret hódítani és elcsábítani, érzéki, de kevés nő ragadja meg fantáziáját. A Bika - férfi valóban képes átlényegülni a torreádor szerepével, a vörös posztó,.


Oroszlán Önfejű, sikerorientált, makacs vezető hajlam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések