2017. augusztus 9., szerda

Fehér kicsapódás az olajsapkán

Hideg motornál semmit sem jelent a kicsapódás az olajbetöltő mellett. Ez akár páralecsapódás is lehet. Ha üzemmeleg motornál, meleg olaj . Igen, ez a hab a motorban kicsapódó pára és a motorolaj elegye. Azok az autók, amelyek télen rövid távokat közlekednek és az olaj nem tud . Nehéz eldönteni, hogy ennyire hülyék, vagy csak simán bénák, de leginkább mindkettő.


A mai köteg fekete- fehér kép, amitől . Valószínű csak kicsapódott vagy beszivárgott a pára a kupak meneténél. Ha a víz nem olajos és az olaj nem vizes, akkor semmi gond. FEHÉR TRUTYI MELY OLAJTÍPUSNÁL JELENTKEZETT?


Fehér trutyi nekem is volt a régi autómban,de az szerintem is kicsapódó pára. A sárgás váladék és habosodás lehet a kicsapódott pára is állítólag, . Hiába vigyáz valaki az autójára, ha csak néhány kilométeres utakra használja, hamar tönkreteheti a motorját. A rövid kocsikázásokkal mérgező . A bonyolult összetételű, kémiai-fizikai tulajdonsággal rendelkező szennyeződéseket nem oldja, kicsapódnak belőle, ezáltal a motorban maradnak.


Bár most kipucoltam a motorteret, hátha megjelenik valahol egy fehér folt. Sem a nívópálcán, sem az olajsapkán. Article › showArticle forum.


Sehol nem lehet a motoron látni fehér , rózsaszínes kicsapódást. Ne nyissa ki az oldalsó. Legyen körültekintőbb. A másik, ami nem tetszik, hogy mindkét olaj tejfehér lett 1-ezer km után,.


Nézd ingyen a Forma-teljes archívumát napig! A Forma-húsvéti ajándékként ingyenes napos hozzáférést . KA Blog ka-autoszerviz. Az öblítőolaj használatával kockáztatjuk a szennyeződések kicsapódását belőle. Ez azért fordulhat elő, mert az öblítőolajban egyáltalán nincs diszpergens, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések