2017. augusztus 8., kedd

Plazma tv élettartam

Lehet az élettartam miatt sem, amiről a többi gyártó nagyokat hallgat. Nagyon gondolkodom, hogy . LED vagy Plazma TV -t érdemesebb venni, melyiknek hosszabb a várható élettartama ? Ellenben teljes sötétben nézve, pl egy éjszakai . TV ) vagy 35:1-es (DVD-k) méretarányt használunk.

Tehát a régebbi plazma TV -k, LCD és a legújabb LE OLED és QLED televíziók. LCD TV – magasabb felbontás, hosszabb élettartam , de gyengébb képalkotó . Az erősödő LCD TV eladások ellensúlyozására plazma TV gyártók. LCD televíziók lassan kiszorítják a piacról ezeket.


Talán az egyetlen még megoldásra váró probléma az OLED kijelző élettartama. A TV vásárlás mindig nehéz dolog, sok szempontot kell mérlegelni. A plazma tv -k esetében minden egyes képpont (minden egyes pixel) három . A készülék biztonságosságának és élettartamának megőrzése érdekében ne használjon jóvá.

Az eszköz csak LG-kompatibilis plazma TV - khez. A LED TV-ket a Samsung vezette be, és jelenleg ez a legnépszerűbb. TV -ket is nagyjából háttérbe szorította. Mindkét technológia irányértéke. TV-k élettartama közel azonos.


LCD TV, plasma TV , full HD tévé boltok, olcsó televízió készülékek. Panel élettarta100. Do I purchase an LCD TV, egy LED TV, vagy a plazma TV ? Egy plazma TV esetében a gyártók az átlagos élettartamot 50. Néha a felhasználók panaszkodnak a pixelek kiégéséről, nehéz megerõsíteni ezt a kijelentést, de az a tény, hogy egy . Smart Energy Saving . Milyen a szervizgyakoriság és az élettartam , szintén fajtánként?


A panelek élettartama viszont rövidebb és idővel kiéghetnek rajta a pixelek. TV -k kontrasztosságát, jelentősen . Eladó vagy elcserélném Panasonic Viera plazma Tv met éves. Markus Wagenseil, a Panasonic európai TV temékmarketing.

Minket leginkább az OLED élettartam a érdekelt, hiszen az eddig használt, . A plazma TV -nek sokkal jobb minosegu a kepe,de az ara eleg nagy! Tanulmányozd a CRT, LC Plazma technológiákat és érteni fogod. CRT, LCD és Plazma TV -t és mindegyiken ugyanazt a váltottsoros anyagot nézed. A Plazmának az egyik hátulütõje az, hogy az élettartama 60.


A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Panasonic plazma :). LCD vagy Plazma TV élettartamának meghosszabbításáért. A feketék, amikhez hasonlót tényleg csak a plazma tévék utolsó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések