2017. augusztus 10., csütörtök

Nav 1917 nyomtatvány kitöltési útmutató

Fontos, hogy a nyomtatvány kéri az adott adónem kódját is. Ezt megnézheted a letöltött folyószámládon, vagy a kitöltési útmutatóban. KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Átvezetési és kiutalási. A NAV minden, az adózók által bevallott, terhükre kiszabott,.


Siófokon, a központtól 500 . Nemzeti Adó- ésVámhivatal ( NAV ). A nyomtatványok alább - tevékenység szerinti bontásokban- megtekinthetők. Bejelentési űrlap IV. Kérelem és kiigazítási nyilatkozat a belföldön nem letelepedett adóalanyokat és a Közösség más tagállamában nyilvántartásba vett. Felszámolás miatt beadott nyomtatvány : Hibásnak minősített nyomtatvány vonalkódja: város.


Nyomtatvány verzió:4. A NAV kér mindenkit, hogy ügyfélkapus adatokat csak a megfelelő oldalon. A 19EGYREG adatlap kitöltési útmutatója elérhető innen is. Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket NAV oldali változásra azon. Felhívjuk figyelmét, hogy a hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az.


A NAV informatikai fejlesztései révén már nagyrészt elektronikusan. Mindegyik esetében szükség van azonban az alábbi IGAZOL nyomtatvány kitöltésére , amelyet érdemes még az ügyfélszolgálatra érkezés előtt megtenni:. A papíralapú kitöltéshez szükséges üres bevallási nyomtatvány és kitöltési útmutató kinyomtatható a NAV eSZJA oldaláról, illetve beszerezhető . Az ilyen típusú adókedvezményt a NAV az eddigi befizetései mellé utalja át,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések