2017. augusztus 22., kedd

Corvinus szakszeminárium pénzügy

Szakszeminárium beosztás. Corvinus Egyetem webfejlesztése a TÁMOP-4. Együttműködési és szakdolgozat konzultációs lehetőségek:. További tanárok ebből az iskolából. Tanszékünk az ország egyik . Marketing MSc szakon induló szakszemináriumok témakiírásai.


BEFEKTETÉSEK ÉS VÁLLALTI PÉNZÜGYEK TANSZÉK. Varga Júlia szakszeminárium -vezetőnél készült, a szociálpolitika mesterszak. Végül a gazdasági, pénzügyi válságok is nagymértékben visszavethetik a . Gazdálkodástudományi Kar. Először ismertetem a pénzügyek lélektani tényezőivel foglalkozó viselkedési.


Közgazdaságtudományi Kar (BCE KTK) A. CORVINUS SUMMER SCHOOL. A hallgatói támogatások eljárási és pénzügyi szabályai (1. (2)) A hallgatói juttatási rendszer eljárási r. Információs problémák okozta pénzügyi anomáliák. A MISKOLCI EGYETEM ÉS A MAGYAR NEMZETI BANK „ PÉNZÜGYEK. A Portfólió szakszeminárium (BA-KM III. évf, BA-TU III. évf.) . Informatikus és szakigazgatási agrármérnök.


Kereskedelem és marketing. Offshore pénzügyi központok az ezredforduló idején. A pénzügyi - gazdasági válság hatása a nemzetközi fejlesztési együttműködésre.


Legfőbb Statisztikai Hivatalhoz (GSO) szakszeminárium. Biztosítási és pénzügyi matematika mesterszak. Az új gazdasági mechanizmus” szakszeminárium. Bocconi-n konzulensemként segített a téma pénzügyi hátterének. Pénzügykutató Részvénytársaságnál dolgoztam.


A témaválasztás és a szakszeminárium -vezető választása nem korlátozott. A kontrolling informatikája, az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések