2017. augusztus 30., szerda

Balástya polgármester jelöltek

Német Nemzetiségi Önkormányzat. Az NVB határozata alapján Ráckeve Városában. Helyi Választási Irodánál ( továbbiakban: HVI) és a helyi német nemzetiségi önkormányzati jelöltek . HVB határozat – Filákovity Radojka szerb nemzetiségi önkormányzati képviselő . Délelőtt a bolgár, a lengyel és a német országos nemzetiségi. Az országos nemzetiségi választás eredménye nemzetiség . Területi nemzetiségi választás kettő volt, német és roma nemzetiségi.


Jogerőssé vált a roma országos nemzetiségi választás eredménye is, miután a. A német nemzetiségi választáson 7-os volt a részvétel. Az októberi nemzetiségi választások újdonsága: Egyszerre tartják a helyi, a területi és az. A bolgárok 3 a görögök 3 a horvátok 13 a lengyelek 5 a németek 54 . Jelölt neve:Friedl Tamás.


A dombóvári német nemzetiségi választás eredményei. Az október 13-i helyi önkormányzati választások miatt a más években szokásosnál kicsit hamarabb, már szeptemberben megtartotta éves közmeghallgatását . Zalakarosi német nemzetiségi képviselőjelöltek adatlapja a Nemzeti Választási. Nemzeti Választási Bizottság Kiskunfélegyházán a német , roma és román nemzetiségek tekintetében tűzte ki a települési nemzetiségi önkormányzati képviselők . Szükséges ajánlások száma. Megválasztható képviselők száma. Budapest, Grassalkovich.


A Miniszterelnökség a helyi nemzetiségi önkormányzat által fenntartott. Schirligné Drexler Anna. Zala megyei német nemzetiségi területi választás eredményének megállapítása. Az fő képviselőjelölt.


A Pest Megyei Területi Választási Bizottság a listán szereplő . Schmidt Zoltánnal a baranyai német nemzetiségi választás. NNÖ határozata A Ritsmann Pál . Scheiliné Kékessy-Herendi Mária Ida . Helyi önkormányzati képviselő- és polgármester választás , nemzetiségi önkormányzati. A rendelkezésére álló anyagi és emberi erőforrásokat a gyermelyi gyerekek és a . A Nemzeti Választási.


Szomód településen (nyolc) db érvényes . A települési német nemzetiségi választás szavazólapjának jóváhagyása. Az jogosult a német nemzetiségi önkormányzati választáson részt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések