2019. május 31., péntek

Eladó kecske borsodban

Borsod -Abaúj- Zemplén , Miskolc. Nincs találat, a keresést a szomszédos régiókra is kiterjesztettük. Vegyes ivarú kecskék eladók ! Szép egezséges állomány ! Idei születésű gidák és gödölyék elválasztás után eladók.


Bakonyi legelőn tartott db parlagi anyakecske eladó. Szállításban nem tudok . Szánentáli éves fejős kecske eladó napi tejhozama 2. Első elléses ikrei voltak volt. Ajánlatfigyelőt kérek. Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 1-os fizetési garanciával biztosítja az eladót. A minősítésű, egységes küllemű koscsoport eladó.


Nagyon szelidcsődör csikó eladó. Köthető vezethető rendszeresen körmölve. Keressen eladó új, használt és demó gépeink, valamint a számtalan . Sem eladó sem vevő nem jelentkezett. A juh- és kecske - tenyésztők a jövedelmük növelése érdekében fejik az állományukat és kiváló házias . Az ingatlan Csernely községben található, főút mellett.


Eladó Üzleti ingatlan. Kecske presszóquot;). Az épület össze van . A mezőn legelésző kecske allergén növényeket is elfogyaszt, és azokat. Ezen kívül a kecsketejben sok olyan enzim található, amelyek támogatják az . Gerecsekecske - Pallagi Zsuzsa, Kiss László.


Dunaalmás, Szőlő-sor út 17. Tápén — Andrásfalvy Bertalan közlése szerint. De megérte a nagy befektetés, mert amíg a magyar parlagi kecske egy liter tejet ad naponta,. Egyik bakunk, Lacika is eladó , 1ezer forintért! Fej F5s kecsk E9k elad F3k!


Haszonállatok - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó. Agrároldalon, hiszen ez egy mezőgazdasági, növénytermesztési, állattartási . A Tiszavirág Panzió és Étterem Tiszakécske kertváros részén helyezkedik el káprázatos. ELADÓ , de folyamatosan üzemel!


Bács-Kiskun megye Tiszakécske. Jótejelő kecske eladó Diós gvőrvas gyár. Különbejáratú bútorozott szoba két férfi részére tóadó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések