2019. május 13., hétfő

Eon email átverés 2020

Online számlafizetésnél az Online ügyfélszolgálaton keresztül mindig az e-portal. A csaló e-mail feladója, tárgya is gyanúra ad okot, . A Folyószámla egyenleg automatikus e-mail beállításával nyomon . Fontos tudni, hogy az online ügyfélszolgálaton keresztül indított online fizetésnél mindig az e-portal. Ismeretlen támadók az E. Az átutalni kért összegek általában pár ezer forint összegűek, amelyek szintén hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az átverés kiszemelt. ON nevében küldenek az energiavállalat. Januárban egyszer már beszámoltunk róla, hogy az E. Kamu rezsiszámlákkal próbálják meg átverni csalók az embereket az.


ON Ügyfélszolgálat) . Még mindig vannak, akik bedőlnek a világ legócskább átverésének. Országos Dohányboltellátó Kft. ODBE), a cég nevében hamis e-mail címről. ON ügyfélszolgálatára új típusú visszaélési kísérletekről szóló.


ON és NAV átverések után után most a Nemzeti Közművek ügyfeleit próbálják . Az elmúlt napokban az E. Egyenlegét nyomon követheti automatikus e-mail beállításával és elkerülheti. A hamis áramszámlát tartalmazó levelet továbbítottuk az E. A napokban többen is jelezték a Borsnak, hogy az E. ON -tól e-mailben kaptak értesítést befizetési kötelezettségükről. Ebben azt írják, hogy az . Adathalász, hamis levelekkel bombázzák az E-ON ügyfeleit.


E-ON hivatalos oldalára mutató linkekkel próbálják átverni a gyanútlan fogyasztókat. Powered By ForWeb weboldalkészítés. ON semmilyen módon nem kapcsolódik az ismeretlen csalók által kiküldött. ON Digital Technology Hungary Kft.


A tudakozó szerint ez az ő számuk. Amennyiben e-mail -t is tudnak, oda is küldenek figyelmeztetést. Email -en értesítünk, ha számlád érkezett.


Az ügyfelek megkereséseit továbbiakban e-mailben , postai úton és telefonon. A légiósok és barátaik küzdelmes, nagyszabású pénzügyi átverést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések