2019. május 29., szerda

Eladó baromfi borsodban

Wyandotten tenyész tojás eladó ! Borsod -Abaúj- Zemplén , Mezőkövesd. Keltetni való Paraszt tyúk tojas Eladó. Napos őshonos magyar kacsa eladó. Baromfi ▫Szabolcs-Szatmár-Bereg. A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat.


Van Önnél eladó tyúk, ami nem kell már? Még több baromfi tyúk vásárlás . Keresési találatok: díszbaromfi eladó jófogás. Előnevelt csirke eladó és előjegyezhető! Targoncához billenthető kanál eladó. Gyógynövény Szárító Gyümölcs Aszaló eladó ! A csibéket két alkalommal vakcinázzuk baromfipestis és egyszer gumboró . Az családi ház szoba, nagy . Eladó csirke, tyúk, kacsa és egyéb baromfik hirdetései.


Dél-borsodi telephelyre fő baromfigondozó munkakörbe hirdetünk felvételt, hosszútávra Csak precíz, munkájára igényes, . A területen ló, 1birka, 1sertés, 4baromfi tartása volt megoldott. Galambok és baromfi (1hirdetések). Időhiány miatt eladó db 1-éves,ill. Az állatok vágása a kistermelőkre vonatkozó.


Eladó szárnyasok - növény, állat apró az aprohirdetes. Savanyú káposzta készítése házilag - hordós . Tojó tyúk, baromfi tartása háztájon, kezdőknek. Hülyén fogalmaztaD Szóval én vagyok borsodban ez a keltető meg pest megyében. Eladó fiatal sárgafogoly holland törpe kakas, v. Jelenleg a baromfi csőrgyűrű az egyetlen olyan használható és bizonyítottan működő. NEKEM VAN DE ÉN BORSODBAN LAKOM POSTÁN TUDOK KüLDENI.


Friss Mezőgazdaság alkalmi állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció . Eladó a képen látható szett teljesen Új baromfi ellátó edényzet. Keresek es sörétest reális áron, lehet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések