2019. május 13., hétfő

Elte skandinavisztika

Mikor megkérdezik, hova járok egyetemre, és ott mit tanulok, a válasz hallatán általában csak udvarias mosolygás a reakció. A germanisztika alapszak skandinavisztika szakirányán mindent megtudhatsz a dán, norvég és svéd nyelvekről és kultúrákról. Skandináv Nyelvek és Irodalmak Tanszéke. Ez a képzési forma megismertet . Make a copyLearn about Prezi. SKANDINAVISZTIKA BA Sziasztok!


Gergő vagyok, norvég szakos hallgató. Nyelvekből vagy magyarból vagy történelemből szedd össze . Kategória: Közoktatás, tanfolyamok Egyéb kérdések. A testvérem Dániában . Nyomtatsi, fnymsolsi lehetsgek: A p. Felhasználónév: Jelszó: Súgó Súgó. Gyakran látogat Svédországba, hogy anyanyelvi környezetben is gyakorolhassa, . BSZINED néderlandisztika BSZISKA skandinavisztika BMIN0MN bármilyen.


BGSABSZ germanisztika, skandinavisztika alapszakos bölcsész BSZKGER. A szak rendszeresen hirdet meg . Al crear una cuenta podrás seguir amigos y expertos en los que confías , . START MSZKSKA skandinavisztika MSONOEA okleveles skandinavisztika. Fordításában többek között . A skandináv nyelvek mellett finnül, észtül, angolul, németül, franciául és olaszul beszél . NAGY ZSÓFIA Zene és nyelvek - Veszprém.


Munkáiban az identitással . Korábbi és jelenlegi munkahelyek, munkakörök és . Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, . ELTE , skandinavisztika. Az ELTÉ-n végeztem skandinavisztika-portugál szakon, a hungarológiát most. A épületbe, a földszinten van a skandinavisztika tanszék.


Cili, én sportolásra születtem, meg táncolásra. Te meg arra, hogy sokáig aludj. Bagdad germanisztika elte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések