2019. június 3., hétfő

Vagyonvédelmi kamara tatabánya

Dinamikusan fejlődő vagyonvédelmi cég, érvényes vagyonőri igazolvánnyal és . A tanúsítvány megszerzésével kapcsolatosan kérjük, hogy a lakhely szerint illetékes kamarához forduljanak! A kamarai TANÚSÍTVÁNY és MENTESSÉG. Turbacs Lajos, a megyei személy- és vagyonvédelmi kamara elnöke lesz szerkesztőségünk vendége hétfőn órától.


Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából. A szakmai kamara legfőbb céljának azt tekinti, hogy személy- és vagyonvédelem. A vagyonvédelemben dolgozók – gyakran ide sorolandók a portások és . Vagyonvédelmi kockázatelemzések, biztonságtechnikai felmérések, védelmi tervek, . Irodatechnika Kulcs Kft. Háromszázmillió forintos adócsalás miatt indult eljárás vagyonvédelmi cégek. További cikkek a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központjától.


Fő tevékenysége az élőerős vagyonvédelem és ehhez kapcsolódó. Biztonsági őreink kizárólag vizsgázott, szakmai kamara által regisztrált, vagyonvédelmi. Az országos, a budapesti és a megyei szervezetek legfrissebb híreit immár a legnagyobb közösségi portálon is követni lehet. Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület.


Szakmai Kamara között kötött együttműködési . Megyeszékhelyek: Veszprém, Tatabánya , Zalaegerszeg, Szekszár Salgótarján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések