2019. május 20., hétfő

Csomagtér védőhuzat

Mucky Pup csomagtér védőhuzat. TRIXIE VÉDŐHUZAT CSOMAGTARTÓBA Márka: TRIXIE leírás: TRIXIE MINŐSÉGI. Trixie védőhuzat autó csomagtartóba.


Külön megvásárolható fejtámla védő huzat is! A csomagtartó oldalsó falait is védi. Javasolt életkor: Kölyök, Junior, Felnőtt, Idős.


Ez a csomagtér védőhuzat extra . Hasonló termékek kedvező áron. A x méter méret a csomagtér védőhuzat teljes nagysága, . Védőhuzat csomagtartóba. A védőhuzat egy olyan kihúzható takaró, melyet az ülésekre kell helyezni, és a fejtámlákhoz rögzíteni. Csak az üléseket védi a károsodástól és a szennyezéstől,. A Reedog védőhuzat megóvja a csomagtér kárpitját a kutya vagy macska által okozott szennyeződésektől (szőr, sár, nyál, stb.).


Nem kell többé aggódnia attól, . A BAXTER védőhuzat a kutya vagy poggyász szállítására a csomagtartóban. Ingyenes kiszállítási lehetőség - órán belüli feladás - Nincs meg a csomagja . Basil neoprén védőhuzat , Shimano Steps csomagtartó akkumulátorhoz Megbízható bicikli alkatrészek és kiegészítők budapesti kerékpár szaküzletből vidékre . Fekete színű védőhuzat a csomagtér tisztántartásához. Tárolóhuzattal együtt kapható. Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj! Tekintse meg az Ambringa.


Fahrer Bosch csomagtartó akkumulátor védőhuzat - Elektromos kerékpár alkatrészek és. Olcsó kiegészítő neoprén védőhuzat Bosch . A Dexter védőhuzat tökéletesen védi a csomagtartó felületét a kutyaszőrtől, kosztól vagy az esetleges karcolásoktól és egyéb szennyeződésektől. Ft - BringaBoard Kerékpár Webshop, . Csőcsatlakozó készlet. Csomagtér nyító egység.


Ha alacsonyabb a hátsó ülése, . A Coverall Deluxe védőhuzat nemcsak a csomagtér alját védi a különféle szennyeződésektől, hanem a csomagtartó belső oldalai is tiszták maradnak - még . A termék rendkívül könnyen szerelhető – a rögzítés a bevarrt tépőzárral történik a csomagtartó kárpitjához. Nagyon könnyen tisztítható – szappanos vízzel és . Vízlepergető gyöngyvászon anyagú, megóvja az autó csomagterét a kutya által . A hátsó ülés fejtámlájához rögzíthető hátsó rész magassága cm. Megegyezik a csomagtér formájával.


EU-ban gyártott nagy minőségű termékről van szó. Megóvja csomagterét mindenféle szennyeződéstől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések