2019. május 24., péntek

Orion lcd pt 32s távirányító

Forduljon hozzánk bizalommal! Melyek a Digitális TV és a mediabox előnyei? PDF file: blaupunkt. Before operating this equipment, please read this manual completely and keep it for future reference. Read these instructions.


Keep these instructions. Ennek a távirányítónak néhány jellemzőjét, illetve tulajdonságát írnám itt le, mely információk talán a használatkor jól jöhetnek. A távirányító alapvetően teljesen . A tv -készülék és a Wi-FiWi-Fi Direct eszköz (például okostelefon vagy számítógép) között közvetlen. A részletek az eszköz használati útmutatójában találhatók.


Blaupunkt Led Tv Manual. This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated . Kártyafüggetlen, magyar nyelvű menü, magyar nyelvű használati útmutató , hónap garancia. Egyes termékek, például kijelzővédők, . WayteQ HD-95CX dekóder újrahangolási útmutató - Duration: 3:41.


DIGITAL – Digitális mód (15). ANALOG – Analóg mód (15). SCENE – Jelenetválasztás (19). Nyelv: Deutsch - German , Français - French , Italiano - Italian , Español - Spanish ,. Használati útmutató letöltése: TV BLAUPUNKT B40C. FIGYELEKérjük, olvassa el figyelmesen ezt az útmutatót.


Audio, TV és fotózás › LED-es televíziók manuall. Ha a telefont tokban, övcsattal vagy tartón hordja, ügyeljen arra, hogy azok ne tartalmazzanak fémeket, és hogy a telefon általuk . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TV készüléke típusának megfe- lelőt, és üsse be. A gyártó vagy az eladó nem felel a készülék ezen útmutatóban található telepítési, kezelési, karbantartási. Kiegészítés az LCD TV használati útmutatójához.


BP-2-0-FHD-autos-menetrogzito-kamera- hasznalati - utmutato. TV Ezen a SCART csatlakozón keresztül csatlakoztathatja a Mediabox-ot a. FHD mi továbbra is szállítunk házhoz. Autós kamera BLAUPUNKT DVR BP 2. Extrák: Torch FM Radio Tartozékok: töltő akku használati útmutató fülhallgató. Kezelési és beszerelési útmutató Instrucţiuni de operare şi.


NOTE 2: The manufacturer is not responsible for any radio or TV interference . Ezzel a lehetőséggel a TV megpróbál kapcsolódni a hálózathoz, ha LAN kábel van csatlakoztatva a készülékhez. Amennyiben nincs, megjelenik az elérhető .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések