2019. május 20., hétfő

Pest megyei kormányhivatal intranet

Pest Megyei Kormányhivatal. Tarnai Richárd kormánymegbízott dr. Radich Orsolya főigazgató dr. Fehér Edina igazgató.


A bejelentkezéshez használd NOÉ eDirectory felhasználónevedet és jelszavadat ! Ez megegyezik a GroupWise levelezőrendszerhez használt . Előremutató informatikai fejlesztések a polgármesteri hivatalban. Tulajdon Nemzeti Hivatala intranet hálózatán kerül közzétételre. Miniszterelnökség intranet. Intranet belépés (belső használatra).


PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL. NÉBIH intranet Az adatkezelés célja: szakmai anyagok és nyilvántartások letöltése Építésügyi hatósági engedélyezési. A Baranya megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Bányászati Osztálya pályázati lehetőséget hirdet Bányászati és műszaki feladatkör betöltésére. Országos Vérellátó Szolgálat Minden jog fenntartva! A Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi és Élelmiszerlánc- biztonsági Főosztályának határozata alapján a járványküszöböt meghaladó influenza . Illegális bevándorlás - Elővigyázatosságra inti a lakosságot a Csongrád Megyei Kormányhivatal - Fertőzésekről általában, láz - illegális bevándorló, migráns, . A megyeszékhely független önkormányzati képviselője régóta szívén viseli a. A Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője hangsúlyozta, hogy nagyra becsüli a . NÖVÉNYVÉDELEM Kelemen András.


Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz. Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztály.


Gödöllő, Kotlán Sándor u. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal munkavállalói részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések