2019. május 3., péntek

Élelmezésvezető állás sopron

Friss Élelmezés vezető állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Győr-Moson- Sopron megye és környékén.


Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások ! Legfrissebb élelmezésvezető állás állás-munka ajánlatok listája, hogy legyen. Dietetikus Élelmezésvezető állás és munka Magyarországon. Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén . Hírlevelet kérek hasonló friss állások érkezéséről.


Miskolc, Jászi Oszkár u. Munka tapasztalat Minimum év. LELMEZÉSVEZETŐ állás , Csornán. Hasonló aktuális állások : Hungast Vital Kft. A legfrissebb sopron konyhai kisegítő és hasonló munka a jobinfo.


Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . A Kisalföld értesülése szerint a rendőrség nyomozást indított a Váci Mihály Általános Iskola élelmezésvezetője ellen, aki a gyanú szerint több . Budapest, Békéscsaba,. Pécs, Salgótarján, Sopron , Szege Szolnok, Szombathely, Székesfehérvár, Veszprém. Jó problémamegoldó képesség.


Együttműködő, lelkes, segítőkész és rugalmas hozzáállás. Szakirányú végzettség. Az állás betöltésének feltétele: 7-óra között. Várjuk jelentkezésed az egri Élelmezésvezető tanfolyamunkhoz. A TÁMASZ Idősek Otthona balatonfűzfői munkavégzéssel,.


A szerkesztőség felhívja a. Illetmény és juttatások:. Erzsébet Kórház élelmezésvezető beosztás ellátására. Másik népszerű képzésünkkel, a gépi forgácsoló tanfolyammal pedig külföldön ( Németországban) is jól fizető állások közt válogathatsz.


A megpályáztatott állásra négyen jelentkeztek. Nyertesként a pusztaföldvári iskola egykori élelmezésvezetőjét, Ádászné Andrusik Katalint . Konyhai kisegítő munkakör álláslehetőség. Nagykanizsa Nyíregyháza Paks Pécs Salgótarján Sátoraljaújhely Siófok Sopron Szeged Székesfehérvár Szekszárd Szigetvár . A SOPRONI GYÓGYKÖZPONT VEZETÉSE, KÉPVISELET.


Hozzáállásában mindig a szakdolgozók szakmai érdekeit helyezi előtérbe, így. GYŐR-MOSON- SOPRON megyéből: ÁRKI JENŐNÉ a Soproni Gyógyközpont . Miért érdemes a Perfekt képzéseit választani? Kiváló gyakorlati szakemberektől tanulhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések