2019. május 14., kedd

Eltűnt személyek 2020

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Az encsi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy éves fiú eltűnése kapcsán. Közérdekből nyilvános körözések. Kampányt indít a Rendőrség az eltűnt Gyerekekért! Eltünt Személyek Keresése is in Mór.


Riasztották az önkénteseket, holtan került elő a keresett személy. Segítsen megtalálni a éves Danielát! A éves nő egy családi látogatást követően nem érkezett haza, és életjelet sem adott magáról. Harmincéves magyar nőt keresnek Bihar megyében.


Forduljon a rendőrséghez vagy hívja az 112-es számot, ha bármit is tud róla. Csütörtökön a rendőrség arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy előkerült az általuk keresett éves jánoshalmi lány. Megtalálták a éves . A rendőrség eltűnt személyeket tartalmazó adatbázisában néztünk körül. Terjedelmes a megyénkben ismeretlen helyen lévő, eltűnt személyek listája.


A járvány ideje alatt . Egy eltűnt nőt kerestek a Dunában a rendőrök, de ő közben hazament. Közel három hónapja eltűnt ez a debreceni lány, ön látta valahol? Budapest - A holttestet a személyleírás és a megtalált hátizsákban lévő iratok alapján azonosították.


Kapcsolódó témákeltűnés eltűnt személyek kórház. Még három eltűnt személyt keresnek Mallorcán az . Fáradt öreg teste megpihenni tért, hosszú szép idő volt amit Ő megért. Türelmesen várt az Úr hívó szavára, s most belépett Ő is az örök hazába. Orosházi fiatalember tűnt fel a police.


Meghalt a több napja eltűnt szekszárdi férfi. Eltűnt egy tizenkét éves fiú. Az eltűnt személy felkutatására illetékes körözési eljárást folytató. Az egyesület ezúton is őszinte . Azóta nem jelentkezett a hozzátartozóinak, . Otthonukból eltűnt személyek.


Hozzátartozód eltűnése esetén a. A közismert napilap online felülete még több képpel, nagyobb tartalommal. A rendőrök a keresett személyt a helyi rendőrőrsre előállították, majd meghallgatását követően nevelőjének átadták. A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy éves férfi felkutatásában.


Volvo Ocean Race - vitorlásverseny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések