2019. május 27., hétfő

Gta hungary rp vizsga válaszok

Kábítószer hatása alatt tilos a volán mögé ülni. Vezetésre alkalmas kell legyen. Nem vezethet járműt, mert RP el van törve a lába. Szeretnék regisztrálni a GTA rp - szerverére ezért szeretnék segitséget. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.


See more of HRP Hungarian Role Play Grand Theft Auto V - Role. Itt minden felmerülő kérdésre választ kaphattok, akár a Közlemények, . Elnézést kérek hogy ez a videó rövid lett és picit unalmas de ezek a jelenetek már a stream végéről vannak ahol már. Kedves és figyelmes admin team!


Egy kedves barátomnak segítettem telepíteni és beállítani a dolgokat, gondoltam egyúttal fel is veszem hátha. Feltöltötte: Alien Zombie Fruits GTA V. Szeretném bemutatni nektek, az ország első GTA V RolePlay szerverét! Magyarország steamcommunity.


Ezeket a linkeket mindenképp nézd át mielőtt hagysz egy kommentet mert lehet, hogy itt a válasz a kérdésedre! Nigth Fall Hungarian role play Szerver. Red Light Roleplay – …ahol egy teljesen új élet vár… redlight-rp. Fontos számunkra a jó . Search and find the best FiveM Server for GTA RP or other using our TOP multiplayer FiveM Servers List.


Hajó rablás rendszer. Be szeretnem mutatni a most nyilo Los Santos Hungary RolePlay szervert. A szerver uj klienssel mukodik. RAGE:MP Masterlist master. A lényeg az, hogy kell mikrofon mert Voice Chat-es RP szerver.


A Mithril RP egy magyar GTA V roleplay szerver, amely a RageMP platformot használja. További válaszokat szeretnék! Crash: Játékhiba, valami ok folytán a GTA San Andreas leállása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések